'Vild med Dans'-vinderen prioriterer sine nørdede interesser i disse dage.

Enas nørdede hobby: Render rundt og smadrer edderkopper

Batterierne skal genoplades, og det sker blandt andet ved at spille computerspillet 'World of Warcraft', afslører Ena Spottag.

Der er gået halvanden måned siden skuespillerinden Ena Spottag kunne hæve armene i triumf og kalde sig vinder af ’Vild med Dans’ sammen med Thomas Evers Poulsen.

Et travlt og kaotisk år er overstået, og inden Ena Spottag flytter til Jylland for at blive en del af Aalborg Teater, skal hun slappe af. Det fortæller hun til HER&NU.

- Lige nu handler det om at komme sig lidt. Jeg har spillet rigtig meget computer, siger hun og bryder ud i et grin.

- Jeg er lige begyndt at spille World of Warcraft, hvor jeg er startet med en night elf. Så render jeg rundt i spillet og smadrer edderkopper. Ellers hører jeg lydbøger og læser tegneserier, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Ena Spottag skifter København ud med Jylland

Med sejren i ’Vild med Dans’ er Ena Spottag med et trylleslag - og masser af dansetrin - blevet landskendt. Men det betyder ikke, at producenterne hiver og flår i hende.

- Kendiseffekten betyder ikke så meget. Det er i hvert fald ikke væltet ind med tilbud, så jeg tror ikke, at det har haft den store betydning. Man kan jo også blive for folkelig og kendt, men jeg har haft det sjovt, konstaterer Ena Spottag, der har sat sig et mål for året.

- Det bliver svært at leve op til de senere år, men jeg satser på at passe lidt bedre på mig selv. Jeg var ret syg i lang tid, så næste gang, jeg er syg, der vil jeg gerne blive liggende under dynen.

LÆS OGSÅ: Sigurd Barrett scorer ung violinist

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok