banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Den tidligere Eurovision-vinder er tilbage. Denne gang som sangskriver.

Emmelie de Forest har en sang med i Melodi Grand Prix

Sangen var egentlig lavet til Emmelie de Forest, men i aften er det Anja Nissen, der fremfører den ved det danske Melodi Grand Prix.

I 2013 sikrede Emmelie de Forest sig en plads i Eurovisions historiebøger, da hun vandt med sangen "Only Teardrops".

Og i år er Emmelie de Forest atter tilbage i Melodi Grand Prix-universet. Det er nemlig de Forest, der har skrevet sangen, som dagens sidste deltager, Anja Nissen, skal fremføre.

- Jeg er sangskriver på sang nummer 10, der hedder "Never Alone". Vi overvejede faktisk, om jeg selv skulle synge den i sin tid, men det blev ikke til noget. Jeg har altid syntes, den var velegnet til Melodi Grand Prix, siger Emmelie de Forest til HER&NU.

Hun roser Anja Nissen, der skal fremføre sangen, og det er da også en sangerinde, som er blevet skolet godt. Nissen vandt "The Voice" i Australien i 2014, hvor hun havde "Black Eyed Peas"-rapper og producer Will.i.am. som mentor.Og danskerne kan godt begynde at glæde sig til at stifte bekendtskab med den 20-årige dansker, forsikrer Emmelie de Forest.

- Hun er helt fantastisk. Jeg synes, sangen er oplagt til Eurovision, så det bliver spændende, og jeg krydser fingre, siger hun.

LÆS OGSÅ: Emmelie de Forest afviser: Her er sandheden om mit exit

Emmelie de Forest kan ikke selv se med, når Anja Nissen går på scenen, da hun er til maskebal med familien. Men det bliver med en mobiltelefon i nærheden, så hun kan følge slagets gang.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok