Elskovsponyen er tilbage: Vi vil ha’ mer’
Noam Halby og Johnny Deluxe gør comeback og har snart første single på gaden.

Elskovsponyen er tilbage: Vi vil ha’ mer’

Det populære popband vender tilbage.

Drømmer jeg? Sådan fristes man til at tænke, efter det i dag er kommet frem, at bandet bag kæmpehittet fra 2004 gør comeback. Det har Johnny Deluxe selv annonceret i en pressemeddelelse, skriver Ekstra Bladet.

- Pausen væk fra hinanden og fra Johnny Deluxe har gjort os godt. Vi har alle haft gang i en masse musikalske projekter hver for sig i de år, der er gået, siden vi opløste bandet.

- Mere og mere er det dog gået op for os, at vi ikke kan undvære hinanden. Hverken som venner eller bandkollegaer. Og så savnede vi alle sammen bare Johnny sindssygt meget, lyder det i pressemeddelelsen fra Johnny Deluxe.

LÆS OGSÅ: Christopher afslørede Melodi Grand Prix-fortid: Hør sangen her

Gruppen nåede at udgive tre albums fra 2004 til 2008 og opnåede guld og platin, imens man smed singler som "Elskovspony", "Drømmer jeg" og "Vi vil ha' mer'" på gaden.. Noam Halby og resten af bandet valgte dog at gå hvert til sit i 2010.

LÆS OGSÅ: Medina viste bryster i Tivoli

For at skyde comebacket ordentligt i gang udgiver popbandet den nye single "Til verdens ende", som udkommer 6. februar. I mellemtiden kan man nyde gruppens store gennembrudssang herunder:

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok