DR's barske besked til Grand Prix-legenden: Du er for gammel
Kirsten Siggaard er blevet 61 år og er dermed alt for gammel til Melodi Grand Prix. I hvert fald ifølge Danmarks Radio. Her er hun med sin gamle makker, Søren Bundgaard. Sammen har de vundet tre udgaver ad det danske Melodi Grand Prix.

DR's barske besked til Grand Prix-legenden: Du er for gammel

Hun har vundet Melodi Grand Prix flere gange, men nu sætter DR en stopper for hendes medvirken i musikkonkurrencen

Stjernerne ikke lade være med at lufte deres kritik af især Danmarks Radios måde at behandle genren på, da de var samlet til Dansktop Prisen 2016. Selv Dansk Melodi Grand Prix er blevet forbudt territorium. 

- Jeg har fået at vide, at jeg lige så godt kan lade være med at sende sange ind. For jeg kommer ikke med. Jeg er blevet for gammel. De vil hellere have noget, som bliver spillet på P3. Men det gør det jo alligevel ikke. Det er lidt sært, når man tænker på, at de, der var fans af mig og Søren, er de, der nu sidder og ser Grand Prix, lød det fra Kirsten Siggaard, der sammen med Søren Bundgaard har deltaget i fem Grand Prix’er og vundet tre af dem.

LÆS OGSÅ: Sanne Salomomsen: Jeg er bestemt ikke single 

Den 61-årige sangerinde bliver bakket op af Keld og Hilda Heick, der heller ikke er imponeret over DR's angst for den populære musik.

- Vi er henvist til en DAB-kanal, men det kan man jo ikke høre, når man sidder i bilen. Da Brødrene Olsen vandt i Stockholm, fik de også at vide, at de var for gamle. For søren, hold nu op med det vrøvl. Det er ikke et spørgsmål om alder. Det er et spørgsmål om, hvad det er for en sang, der er med, sagde Keld.

LÆS OGSÅ: Seebach dropper Toppen af Poppen 

- Det er som at slå i en dyne, når vi kommer med kritikken. De vil ikke ikke høre på os. DR har besluttet sig for, at dansktopgenren skal dø, konstaterede Hilda, der dog faktisk er med i dette års Grand Prix. Dog ikke som kunstner, men som vært sammen med sin datter, Annette, og DR’s Jakob Riising.

- Da de ringede til mig og spurgte, om jeg ville være med, sagde jeg: "Er I rigtig kloge? Ved I, hvor gammel jeg er?", kom det med et grin fra 69-årige Hilda.

LÆS OGSÅ: Silas og Johannes: Det værste ved at arbejde sammen 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok