Dramatisk lukkefest på Zen: Fetterlein smidt ud

Dramatisk lukkefest på Zen: Fetterlein smidt ud

Festen udviklede sig dramatisk for Frederik Fetterlein

Søndag morgen lukkede Zen for sidste gang dørene i Nørregade. Om en måned åbner en ny natklub i lokalerne, men denne gang med Remee som eneejer. Lukkefesten var bestemt ikke uden drama, og det gik ud over stamgæsten Frederik Fetterlein. 

LÆS OGSÅ: MGP's "Shake Shake"-Nicolai: Her er han i dag 

Et par timer efter ham og kæresten, Andrea Tolic, var ankommet, blev den tidligere tennisstjerne pludselig smidt ud af dørmændene. 

- En eller anden klaphat havde kastet med en flaske. Og så troede nogen, at det var mig, der havde gjort det, fortalte Fetterlein dagen derpå. Først da han stod ude på gaden, blev videoovervågningen set igennem. Og Frederik havde ret. Han var uskyldig.

Artiklen fortsætter under billedetFetterlein blev smidt ud i kulden. Foto: Henrik R. Petersen

- Selvfølgelig var det ikke mig. Som om jeg ville kaste med en flaske. Jeg er verdens største kylling. Det ved enhver, griner Frederik, der fik lov at komme indenfor igen, da misforståelsen var blevet opklaret.

LÆS OGSÅ: Dansker er Victoria's Secrets nye engel 

- Normalt ville jeg da brokke mig, men shit happens. Jeg fik lidt frisk luft, og så eskorterede de mig tilbage til bordet og sagde til alle, at der ikke var nogen problemer, så jeg synes, personalet gjorde det så godt, de kunne. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok