Her er Emils fremtidsplaner
I mange år var Emils store drøm at komme til OL i kapsejlads, og han var godt på vej, men en skade satte en stopper for den drøm, så nu skal han finde et andet mål.

Her er Emils fremtidsplaner

Den sociale arv er stærk i familien Erichsen, hvor ældste sønnen, Emil, ønsker sig det samme liv som sine forældre

Dagen for hjemkomsten er endnu ikke fastsat, men når man ligger for anker i fire måneder ud for Marquesasøerne, kommer tankerne rundt omkring – også til: ”Hvad skal der ske, når vi kommer hjem”. Havana har lagt stille på grund af orkansæsonen i Stillehavet. Samtidig har Emil og Theis valgt at holde besætningsfri, så det har kun været de to brødre og deres fællesven Anders, der har haft en kahyt på Havana.

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerne: Min store kærlighed

- Fremtiden er tidens tema – altså, hvordan mit liv i fremtiden skal skrues sammen, sådan i forhold til arbejde, kæreste, børn, og hvilke ting jeg synes det er vigtigt at prioritere. Jo mere jeg tænker over det, jo mere går det op for mig, at jeg i virkeligheden bare gerne vil copy-paste jeres liv, og de prioriteter, I har gjort, skriver Emil hjem til sin far Mikkel Beha.

Det er et valg, der ikke er ualmindeligt i familien, da man må konstatere at Mikkel Beha på mange måder er gået i sin far, Troels Kløvedals, fodspor. I bogen ”Hej Far, Kære Emil” filosoferer Mikkel også over sit valg:

- Jeg har da overvejet, om det havde været sundt, hvis jeg gik lidt mere mine egne veje. Men jeg kunne faktisk godt lide at sejle, som både min far og stedfar, og jeg kom ret tidligt i gang med at lave TV, ligesom min mor.

LÆS OGSÅ: Amanda fra Badehotellet: Mærkeligt at Max forsvandt

Artiklen fortsættes under billedetTo ud af tre sejlglade generationer. Både Mikkel Behas far og stedfar er sejlere, og Marian kommer også ud af en familie der har brugt mange dage til søs. Dermed bliver sønenrne den 3. generation der har det bedst på et skibsdæk. Foto: Hannelore Dörner/TV 2

LÆS OGSÅ: Badehotellet stjerner springer ud som hotte sild

Mikkel Beha er ikke selv uddannet journalist, som han ellers har arbejdet som hele hans voksne liv, og akademiske uddannelser med fine diplomer er heller ikke noget, sønnen Emil tænker meget over:

- Jeg gider godt have en kæreste, der er enig i, at det er vigtigere at bruge penge på at hive vores børn ud af skolen og tage dem med ud at rejse, end det er at sidde i et villahus et eller andet sted. Jeg vil gerne give mine børn samme opvækst som jeg har fået. Fyldt med kærlighed, både til os børn, men også jer imellem. De skal have tryghed, oplevelser og mulighed for at udfolde sig og eksperimentere, ligesom jeg har haft det. Det kan godt være, jeg ikke kan sætte kommaer, og at jeg bytter rundt på ”ind” og ”end”. Men jeg er på ingen måde i tvivl om, at det nok skal gå mig godt alligevel, fortsætter han i mailen til sin far.

LÆS OGSÅ: Seebach i vildt huskøb

En sådan prioritering mærkede lillebror Alfred på egen krop. Hans afgangseksamener i 9. klasse faldt sammen med en tur til Havana, og derfor fik han ikke sit eksamensbevis sammen med sine klassekammerater. Han fik lov til at tage eksamenerne som sygeeksamen på sin efterskole, så han har igen indhentet sin uddannelse

Se sæsonens andet afsnit af ”Kurs mod fjerne kyster” i aften på TV 2, hvor båden bliver taget op på land for første gang i to år.  

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok