Dansker er Victoria’s Secrets nye engel

Dansker er Victoria’s Secrets nye engel

Smukke Josephine Skriver er blevet en del af en yderst eksklusiv klub

Josephine Skriver har haft fart på modelkarrieren, siden hun for et par år siden indtog alverdens catwalks, og i denne weekend tog modelkarrieren endnu et skridt op ad for den langbenede dansker.

LÆS OGSÅ: Smækre Nina Agdal: Jeg er stolt af Danmark  

Den 22-årige model er nemlig blevet det nyeste medlem af Victorias Angels, og dermed skriver Josephine Skriver sig ind i rækken af supermodeller, der alle har gået det berømte lingeri-modeshow for undertøjsmærket Victoria’s Secret, og som desuden bliver et ansigt for mærket udadtil.

- Det er sket! Jeg udlever bogstavelig talt min drøm lige nu. Jeg kan ikke tro, at jeg får lov til at dele med jer i dag, at jeg er den nyeste engel for Victoria’s Secret.

LÆS OGSÅ: I Aquas fodspor: Lukas Graham til tops på international hitliste

- Tak til alle, der har hjulpet mig med at nå hertil. Jeg er så ydmyg og stolt over at være en del af denne fantastiske arv. Tak fra bunden af mit hjerte til alle, der troede på mig, skriver Josephine Skriver på sin Instagram-profil til et billede af hende selv med teksten "Tillykke engel Jo!" hen over.

 

Danske Josephine Skriver bliver med rollen som Victoria’s Angel tæt kollega med berømte modeller som brasilianske Adriana Lima og sydafrikanske Candice Swanepoel.

SE BILLEDERNE: Josephine Skriver til Victoria's Secret Fashion Show  

Og den nye rolle skaber tydeligvis lykke hos den danske model.

- Jeg er så overvældet af glade følelser lige nu! Jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal være i min egen krop. Det føles stadig vanvittigt, at dagen endelig er her, skriver hun til et andet billede på Instagram.

 

Det er dog ikke første gang, at en dansker indtager den eftertragtede rolle. Også Helena Christensen var en del af det berømte hold tilbage i slutningen af 90'erne. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok