banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Ligesom alle os andre har kendte mennesker også været på akavede dates.

Danske kendte: Her er vores værste date-oplevelser

En var på date med en fyr, som havde glemt dankortet, mens en anden tissede i bukserne. Se de kendtes uheldige dates.

Det er Valentines Day, dagen hvor romantikken blomstrer, og dates skal i hus. Men selv om det er kærlighedens dag, så går dates ikke altid som håbet.

HER&NU har spurgt en række kendte danskere til deres værste dateoplevelser, og det viser, at man kan være ligeså uheldig som alle andre, selv om man kan skrive "Kendis" på CV'et.

Se deres uheldige oplevelser herunder:

Nikita Klæstrup
Foto: Janus Nielsen

 - Jeg kom til at tage en date med på en date med en anden fyr. Der var en fyr, der spurgte, om jeg bare ville med i byen en aften. Inden da havde jeg en date, hvor jeg var ude og spise med en, så jeg sagde: "Ja, jeg skal lige ud og spise med en, men så kan vi sagtens mødes bagefter".

- Mig og min date møder op på den bar, hvor jeg har aftalt at mødes med den anden fyr. Ham vi skal mødes med gider ikke rigtig at snakke med os, hvilket jeg syntes var lidt mærkeligt. Et par dage efter fik jeg en besked, hvor der stod: "Hvad skete der egentlig der i fredags? Jeg troede egentlig lidt, det var os to". Så jeg er så akavet, at jeg tager en date med på en date.

LÆS OGSÅ: Danmark har fået et nyt kendispar

Oliver BjerrehuusFoto: Michael Stub

- Jeg tissede i bukserne. Jeg var i Paris, og det var i metroen, hvor jeg havde drukket mig lidt halvsnalret, fordi jeg var lidt nervøs. I Danmark tager et tog 10-12 minutter, men i Paris tager det altså 45-50 minutter, og jeg skulle simpelthen bare tisse så sindssygt meget. Jeg kommer op på den store Boulevard Saint-Germain i Paris, og der er det ikke særligt fedt at skulle pisse, for der er ikke lige en baggård eller noget, du kan pisse i.

- Jeg fandt en port, som jeg løb igennem, og så skulle jeg prøve at tisse. Det var så til bagsiden af en restaurant, hvor der sad et par og kiggede meget, meget mærkeligt på mig. Jeg kan huske, at jeg tissede helt ned til knæet på mine bukser. Da jeg så mødes med daten på restauranten, finder jeg en tilfældig fyr, som jeg river i ærmet og tager med ud på toilettet. Jeg siger til ham: "Du holder bare døren", og så stod jeg der i bar røv og vaskede mine bukser og prøvede at tørre dem under håndblæseren. Hun opdagede ikke noget.

LÆS OGSÅ: Liste: Her er historiens mest populære programmer på DR1 og TV 2

Gustav SalinasFoto: Bo Nymann

- Åh, der er mange. Jeg har lavet 86 afsnit til "For lækker til love" og har nok rekorden for flest dates herhjemme, haha. Men min værste date er faktisk ikke fra programmet. Det var en, jeg mødte på Tinder, som jeg skrev frem og tilbage med. Flot ansigt, det hele spillede, så jeg foreslog, at vi kunne mødes hos mig, for han var fræk. Jeg venter ikke, men går direkte til desserten. Han ville dog mødes først. Han ville ikke sende billeder af sin krop, men det var fint nok, tænkte jeg. Jeg skulle så hente ham på Hovedbanegården, hvor jeg skulle kigge efter en med hvide shorts på.

- Jeg kører derud, men kan ikke se ham. Jeg spurgte, hvor han var henne, da jeg ser en med hvide shorts, som er bollefed. Det var en rigtig tyk fyr, og jeg har intet imod tykke mennesker, jeg arbejder med overvægtige til daglig, men jeg fik sådan et chok, at jeg kørte væk igen og ringede til min veninde. Jeg fortalte hende, at han var for grim, men hun kaldte mig tarvelig og overtalte mig til at køre tilbage. Så jeg kørte tilbage, og han satte sin kæmpe ladeport ind i min bil. Hvorfor kørte du tre gange forbi, spurgte han, og jeg måtte sige, at jeg bare havde været forvirret. Han var åbenbart kok, og vi skulle ud og spise, men jeg måtte fyre en løgn af med, at jeg var blevet dårlig, så jeg satte ham af på Hovedbanegården igen. Daten varede 20 minutter. Han burde have været ærlig, det er jeg selv.

LÆS OGSÅ: Mattias Hundebøll forlovet midt i spaghettien

Vicki BerlinFoto: Sisse Stroyer

- Jeg har engang været på en date med en fyr, der ingen humor havde, og det kom meget bag på mig. Det var et rigtig dårligt match, hver gang jeg sagde noget, blev han nærmest fornærmet.

Lisa LentsFoto: Klavs Bo Christensen

- Den mest akavede date var nok, da jeg blev inviteret ud til middag af en fyr, hvor han efter middagen siger, at han ikke har noget dankort at betale med, og om jeg ikke kunne lægge ud for de 800 kr. Så kunne han MobilePay'e mig. Senere på aftenen MobilePay'er han mig 412kr.

- Jeg har bestemt intet imod at betale, men når det drejer sig om en første date, og en mand selv inviterer, så bør han også klare regningen. Det handler jo om at give et godt førstehåndsindtryk, og en kvinde kan godt lide at føle sig som en kvinde en gang imellem. Jeg synes i hvert fald, at det var ret pinligt og akavet foran tjeneren.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok