banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Muri og Mario havde brug for en pause fra musikken.

Dansk Grand Prix-duo: Vi er i chok

Muri og Mario gør comeback i musikkens verden, men da de hørte de andre sange ved det danske Melodi Grand Prix, fik de et chok.

Sange som "Hun tog min guitar" og "Mambo" blev spillet massivt i radioen for år tilbage, men efterfølgende blev der stille hos duoen Muri og Mario, der står bag de to store hits.

Nu er duoen klar til at gøre comeback i musikbranchen, og det sker på Melodi Grand Prix-scenen i februar. Og der var en helt særlig grund til, at de to artister besluttede sig fra at holde en pause på to og et halvt år.

- Jeg fik en søn og fik travlt med det. Jeg skrev stadig noget musik, men det var et pusterum, og jeg tror også, at det kommer vores lyttere til gode, siger Mario Sciacca, der er det ene medlem af duoen, og bliver suppleret af sin musikmakker.

- Det er sundt at holde en pause en gang imellem. Jeg havde noget iværksætteri, jeg skulle i gang med, så det var dejligt at komme væk fra musik og alt det, der hører med for en stund. Det er ikke kun røde løbere, glimmer og interviews. Det er også et stort pres. Men vi laver musik, fordi vi elsker det, siger Muri, der har det borgerlige navn Murad Mahmoud.

LÆS OGSÅ: Grand Prix-skandale: DR fyrer jurymedlem

Popduoen er nu klar til at vende tilbage til musikken, og det sker ved den store Melodi Grand Prix-fest, hvor de skal synge det danske nummer "To Stjerner".

- Vi er lidt i chok, for vi er åbenbart de eneste, der skal synge på dansk. Men vi synes, at det er meget naturligt, fordi vi plejer at synge på dansk, og vi ændrer os ikke. Vi repræsenterer folkelighed, og vi er til for at give en fantastisk oplevelse til publikum, siger Muri.

LÆS OGSÅ: Lækket ved en fejl: Her er årets Melodi Grand Prix-sange

Muri og Mario får også opbakning på scenen af vennen Kim, der er kendt fra DR-programmet "De Uperfekte".

Dansk Melodi Grand Prix løber af stablen den 13. februar.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok