banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Danica i vild forvandling for filmrolle

Det er yndefuldt at se balletdanserne på scenen, men det er ikke nemt at komme til at ligne en, har Danica Curcic måtte sande

Den smukke skuespiller Danica Curcic har kastet sig over et stort projekt i forhold til sin næste filmrolle, så hun er at finde i træningslokalet hver dag.

- Jeg træner op til at ligne en balletdanser. Jeg skal lave filmen ”Darling” sammen med instruktør Birgitte Stærmose. Den handler om en balletdanser som får en skade og ikke kan danse mere, så jeg går og træner en masse ballet, fortæller Danica Curcic.

LÆS OGSÅ: Josephine Skriver: Se min hotte date   

Selvom det ser let ud at hoppe rundt på scenen er det ikke helt nemt, har Danica konstateret.  

- Det er så hårdt. Bare det at stå i førsteposition er sindssygt hårdt, men det er så smukt og spændende. Det er fedt at få lov til at lave sådan en transformation, siger Danica. Skuespilleren har tidligere prøvet kræfter med hip hop og Capoeira (brasiliansk kampdans, red.), men har ingen erfaring med ballet.

- Jeg træner fem gange om ugen og har derudover personlig træning som svømning og pilates, det er det helt store program. Det har stået på et par uger og frem til slut april. Det skal være autentisk, siger Danica.

LÆS OGSÅ: Sidse  Babett Knudsen vinder fornem pris  

Selvom hun træner hårdt, så er der dog en ting som seerne ikke kommer til at se Danica i.

- Tåspidssko kommer jeg ikke i, jeg har svært bare ved at komme i anden position, siger hun med et smil. 

Danica overværede Nikolaj Hübbe udnævne 27-årige Holly Jean Dorger til solodanser - den højeste titel en balletdanser kan nå. Foto: Michael Stub

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok