Multikunstneren Cyron Melville: Fodboldspiller, trommeslager og skuespiller

Multikunstneren Cyron Melville: Fodboldspiller, trommeslager og skuespiller

Cyron Melvilles talent favner bredt

Når Brian Laudrup tackler modstanderne i filmen "Sommeren '92", er fodboldspillet perfekt. Når trommeslageren bag ­gryderne i Lars Jønsson Band slår takten an, har han også gjort det i succesbandet Bliglad i fire år. Og når stumfilmstjernen Robert Fischer i "Badehotellet" bliver kaldt et stort talent, er det Cyron Melville, der er inde i dem alle sammen.

LÆS OGSÅ: Enas drøm: Sådan udvikler Martha sig i næste sæson

Artiklen fortsætter under billedetCyron udlever endnu et af sine talenter bag trommerne i Lars Jønsson Band. Her er Cyron ikke stjernen, men en del af en gruppe, og det er han vild med.  - Vores musik er en blanding af jazz, elektronik og folk. Vi udgav EP'en "Beruset og svimmel" i november. Foto:  Privat

Cyron Melville holder lige nu pause fra både film, teater og musik efter et efter-år med mange udfordringer.

LÆS OGSÅ: Badehotellet sætter ny rekord

- Nu skal jeg spille fodbold med mine venner, slappe af og hygge mig med min familie, fortæller Cyron, 31, mens han parkerer cyklen med ­barnesædet, hvor hans snart fireårige datter normalt sidder, når de cykler rundt på Nørrebro.

Artiklen fortsætter under billedetI "Sommeren '92" spillede Cyron Melville rollen som Brian Laudrup. - Det var fedt at kunne kombinere skuespillet med min passion for fodbold. Brian er en superdygtig spiller, og jeg var stolt over at ­skulle spille ham. Foto: SF Film/Christian Geisnæs

Cyron har for længst slået sit navn fast som skuespiller både herhjemme og i udlandet. Han har for eksempel spillet med i tv-serien "The Borgias", ligesom kollegaen Thure Lindhardt. Men karrieren kunne sagtens have taget en anden drejning.

LÆS OGSÅ: Cyron Melville: Svært at spille Laudrup

- Da jeg var yngre, spillede jeg fodbold på højt niveau, og jeg kunne nok have drevet det videre, hvis jeg havde undgået skaderne og haft mere disciplin. Jeg var bare ikke god til at stå op klokken syv og tage til kamp.

- Jeg ville hellere fokusere på musikken og skuespillet, siger Cyron, hvis far er den skotske komiker og mimiker Johnny Melville, mens Cyrons charme og lækre hår kommer fra moderen Elisabeth Bjørn-Nielsen, som også har arbejdet med teater.

Artiklen fortsætter under billedetCyron Melville i "Badehotellet" som stumfilmstjernen Robert Fischer sammen med Andrea Birkkjær som Kitty Hansen. ­ - Skægget er mit eget, bare farvet lidt mørkere, ­fortæller han. Foto: Mike Kollöffel/TV 2

- Både min far og ­storebror Ocean er skuespillere, så jeg er vokset op i et meget kreativt miljø med vide ­rammer. Jeg har været så ­heldig, at jeg har fået lov at dyrke min passion for både foldbold, musik og skuespil, og oven i det hele fik jeg endda tilbudt en rolle, hvor jeg skulle spille fodbold. Så bliver det ikke meget større, ­griner ­Cyron, der faktisk ikke er ­uddannet skuespiller.

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerne: Nu skal du se disse serier

Cyron var med til at lukke "Badehotellet" for sæsonen i rollen som stumfilmstjernen Robert Fischer. En rolle, han også var vild med.

Artiklen fortsætter under billedetSpasmageren Cyron Melville kan slet ikke lade være med at gøgle, og talentet kommer ikke fra fremmede.  - Min far er komikeren Johnny Melville. Foto: Bo Nymann

- Min far er mimiker, og jeg har meget stor respekt for det, der kræves af en skuespiller, når man fortæller en historie uden ord.

- Det gør jeg nogle gange i improgruppen FELT, hvor vi udfordrer hinanden og ­spiller stykker uden manuskript. Jeg vil meget gerne være med til at udvikle mig selv hele tiden, og jeg er altid klar på nye udfordringer.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok