banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Claus Meyers vilde luksus: Hus til 61 millioner

Familien får hele573 kvadratmeter at boltre sig på

Da Claus Meyer for halvandet år siden solgte en del af sit livsværk til en engelsk kapitalfond, fik han blandt andet 280 millioner kroner kontant. HER&NU kan nu afsløre, at den 52-årige kok har brugt en stor portion af pengene på at købe et pragtfuldt hus i fire etager i New Yorks eksklusive Chelsea-kvarter på Manhattan. 

LÆS OGSÅ: Jonatan Spang sælger ud: Scorer milliongevinst

Artiklen fortsætter under billedetDet klassiske New York-hus, som koster mere end de fleste strandvejs-villaer i Danmark. Foto: Zilow

For 8,9 millioner dollar - godt 61,3 millioner kroner - er Meyer blevet den lykkelige ejer af 573 kvadratmeter, som han og fru Christina er flyttet ind i med deres tre børn. Huset, der er et såkaldt brownstone og bygget i 1849, inkluderer også en mindre have - lidt af en sjældenhed i den tætbebyggede metropol.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex: Vi kigger på hus

Artiklen fortsætter under billedetKøkkenet er stort og funktionelt, men Claus Meyer har nok nogle modificeringer at gøre, inden han flytter ind. Foto: Zilow

Meyer, der stadig ejer 20 % af sit firma, er flyttet til New York for at sælge kanelsnurrer, flæskestegssandwich, grød, ymer, fuldkornsrugbrød og rygeost til de lokale. I løbet af kort tid åbner han i den ikoniske Vanderbilt Hall på Grand Central Terminal på Manhattan. Madhallen kommer til at huse fem forskellige pavilloner samt en bar og en restaurant med tilsammen cirka 250 ansatte.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Claus Meyer.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok