Citybois raser: Vi tager ikke kokain
Kokainanklagerne har rystet Citybois.

Citybois raser: Vi tager ikke kokain

Thor Farlov, 15, og Anthon Edwards, 16, blev torsdag morgen beskyldt for at tage kokain i forbindelse med X Factor.

Det var skuespilleren Roland Møller der kom med den opsigtsvækkende påstand i Go' Morgen P3.

- Jeg er topfan af X Factor. Det er noget af det, der stadig kan få mig til at knibe en tåre. Og jeg synes de der Citybois er nogle fantastiske drenge. Men jeg så noget bag om kameraet. De lignede to der havde taget en ordentligt streg kokain ude på lokummet. De kunne ikke styre deres underkæber. De kørte rundt på dem. Og deres øjne kørte rundt i hovedet på dem, sagde Roland Møller, der med sine egne ord er "en gammel ræv og har en fortid i det miljø".

LÆS OGSÅ: Bookmakerne er enige: Her er X Factor-vinderen

Møller, 42, har tilbragt næsten fem år bag bag tremmer i forskellige fængsler for 10 tilfælde af vold. Som 30-årig lagde han dog sin kriminelle fortid bag sig og har siden skabt sig en karriere som skuespiller og foredragsholder. I 2014 vandt han en Bodil for Bedste mandlige hovedrolle i actiondramaet Nordvest.

- Min erfaring sagde mig, at de havde været ude og tage stoffer. Og det skal de lade være med. Så kører de heller ikke galt i go carts, slog Roland Møller fast i Go' Morgen P3.

LÆS OGSÅ: Citybois-Thor i grim gokart-ulykke

Citybois fik ikke lov at komme til orde i udsendelsen, men til HER&NU fortæller de, at de tager afstand fra Roland Møllers "mærkelige påstande".

- Han er helt væk. Jeg er 15 år. Selvfølgelig tager jeg ikke kokain. Hvad har han gang i, siger Thor Farlov til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Gekko vil åbne stripklub med kæresten

- Jeg ved ikke engang hvem Roland Møller er, men han tager fejl og det er jo sygt at han sidder og siger sådan noget i radioen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok