banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Christiane: Tro på jer selv

Tro på dig selv. Det er vejen til succes, hvis du spørger den danske skuespillerinde, danser og blogger mv., Christiane Schaumburg-Müller.

Hvis man vil have succes med det, man laver, kræver det først og fremmest selvtillid, skriver hun i et nyt blogindlæg på sin hjemmeside ChriChri.dk.

Det var et indslag i Aftenshowet på DR1, som fik den 34-årige skuespillerinde til tasterne. I indslaget medvirkede tre af skuespillerne fra DR-serien "Bedrag".

LÆS OGSÅ: Coster-Waldaus joke ændrede Wikipedia 

Her forklarede skuespillerne, at de havde været meget ydmyge og taknemmelige for, at de havde fået rollerne i serien, fordi de alle er nyudklækkede skuespillere fra Statens Teaterskole.

DR-skuespillernes ydmyge tilgang undrer dog Christiane Schaumburg-Müller.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard i Bedre skilt end aldrig: Jeg har også været der 

- Jeg savnede, at bare én af dem sagde: "Selvfølgelig fik jeg rollen. Jeg lavede en pisse god casting!". Jeg mener, har de ikke gået på teaterskole for netop at lande sådanne roller, skriver Christiane Schaumburg-Müller.

2900 Happiness-skuespillerinden har selv medvirket i film og teaterstykker, hvor hun har arbejdet sammen med skuespillere som Pierce Brosnan og Paprika Steen, der har langt mere erfaring end hende selv.

LÆS OGSÅ: De kendtes nye trend: Opkalder børn efter steder 

Det har dog aldrig fået Christiane Schaumburg-Müller til at føle sig underdanig eller mindre værd.

-Det var vildt at se dem spille en scene, for det var som at være tilskuer til et teaterstykke, fordi de er så dygtige. Men jeg følte mig da aldrig underdanig eller taknemmelig på et sådant plan, hvor jeg blev nervøs i deres samvær, skriver skuespillerinden. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok