Christiane: Derfor faldt jeg for L.O.C.

Christiane Schaumburg-Müller

Christiane: Derfor faldt jeg for L.O.C.

Der var en helt speciel kemi ved mødet imellem kendis-parret.

Mange år skulle gå fra Christiane Schaumburg-Müller dansede for rapperen Liam O’ Conner ved en af hans optrædener på Roskilde Festival, til det første egentlige møde imellem de to turtelduer fandt sted. Det skriver ’Alt for Damerne’.

LÆS OGSÅ: Lukas Forchhammer om barn: det er et fucking traume

I sit arbejde som vært på DR-programmet ’Boogie’ interviewede hun uvidende sin kommende mand, selvom hun allerede dengang syntes godt om rapperen.

- Der var seriøst noget gnist. En helt speciel kemi, fortæller Christiane Schaumburg-Müller til ’Alt for Damerne’ og fortsætter:

- Jeg faldt helt klart for hans taleevner. Han er den vildeste storyteller. Og så har han sådan en maskulin charme. Han er virkelig nat og dag, så blid og så maskulin samtidig. Og så er han også bare enormt taltenfuld. Han har enormt meget passion for det, han laver, og er meget videbegærlig. Det finder jeg enormt sexet, lyder det fra den smukke tv-kendis.

LÆS OGSÅ: Nyt job til Rasmus Tantholdt

Parret blev gift den 22. december 2012 og skilt i juni året efter. I maj 2016 meddelte de to, at de igen var sammen, og i september sidste år kom deres første barn, Constantin, til verden.

Læs hele interviewet med Christiane Schaumburg-Müller i denne uges 'Alt for Damerne'.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder om de kendte og kongelige. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok