Christian Bitz lancerer slanke-stel

Christian Bitz lancerer slanke-stel

Sundhedsguru Christian Bitz lancerer nyt spisestel, der skal hjælpe danskerne med at spise mindre.

I løbet af det sidste år har man på Christian Bitz’ Instagram kunnet se sund mad anrettet på blå-grå tallerkner, der har fanget mange følgeres opmærksomhed. Tallerknerne er hans eget design, og de har selvfølgelig et indbygget slanketrick: De er mindre - så simpelt kan det gøres.

LÆS OGSÅ: Bitz: Jeg har haft svært ved at sige nej

- Specielt spisetallerknen er designet sådan, at spisefeltet er lidt mindre end på mange andre tallerkner. Forskning viser, at når man spiser fra et mindre spisefelt, så spiser man simpelthen mindre mad. Det er, hvad jeg mener, er mange danskeres helt store akilleshæl. Jeg har en fornemmelse af, at mange danskere godt ved, hvad de skal spise, men ofte kommer til at spise lidt for store portioner, fortæller Christian Bitz til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex i sorg: Jeg har mistet min bror

Artiklen fortættes under billedetMed mindre tallerkner spiser man mindre, og som man kan se på billedet er skålene ikke meget større end en hånd. Foto: Rasmus Bluhme

Udover at hjælpe danskerne med at spise mindre håber Christian Bitz også, at stellet kan hjælpe danskerne med at hygge mere om den ellers ofte trivielle hverdagsmad:

- Jeg håber at kunne gøre hverdagen mere spændende. Samtidig er det en opfordring til at gøre mere ud af anretningen.

LÆS OGSÅ: Serie-stjerne får comeback i The Big Bang Theory

Artiklen fortsættes under billedetTallerknerne er lavet i stentøj, så de kan gå direkte i ovnen. Noget Christian Bitz håber vil få folk til at gøre mere ud af potionsanretningerne. Foto: Rasmus Bluhme

Christian Bitz fortæller HER&NU, at han selv kan finde på at anrette den samme ret på to forskellige tallerkner:

- Det er ikke noget, mange danskere gør, men det kan give to helt forskellige oplevelser af samme ret, når den er anrettet forskelligt.

Læs også: Medina får sin egen app

Tallerknerne kan købes i webbutikken bitzshop, der åbner den 29. februar.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok