banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Claus Pilgaard, der går under kunstnernavnet Chili Klaus, vil bygge videre på succesen.

Chili Klaus håber på hot 2016

Nye chili-sejre og forelskelse står på Chili Klaus’ ønskeliste for det nye år.

En skilsmisse efter 11 års ægteskab kombineret med et internationalt gennembrud, da hans chilismagning i New York gik verden rundt.

Sådan lyder det noget omvæltende år for Chili Klaus, der i december bekendtgjorde at han og hustruen har valgt at gå fra hinanden.

HER&NU satte chili-entusiasten i stævne til et tilbageblik på 2015 og for at høre om forventningerne til 2016.

Hvordan har dit 2015 været?
- Det har været et vildt år. Det har været sindssygt spændende og åbnet en masse nye muligheder. I privaten er jeg blevet skilt, og det er aldrig sjovt, men alt i alt et ufatteligt spændende år. Jeg tog til Norge i pinsen, og i morgen (i dag, red.) skal jeg afsted igen og optræde og lancere nogle produkter. På den måde synes jeg, det har været et rigtig fint år.

LÆS OGSÅ: Chokeret Mike Tyson: Hvad tænker du dog på, Chili Klaus?

Hvordan kom turen til New York i stand?
- Jeg får rigtig mange henvendelser fra hele verden. Det er det gode med videoer, de er ligeglade med landegrænser. En af dem var fra New York, hvor de spurgte, om jeg ikke ville komme over, og det ville jeg gerne. De er ret vilde med ’self-made people’ ala mig - ellers er de bare enormt høflige. New York er en spændende by, hvor de hælder chili i sig.

Se Chili Klaus blive heftigt udfordret i programmet 'Hot Ones' herunder:

Du har næsten taget livet af Pyrus, du har pint et helt orkester, du har smagt chili i udlandet med en sådan popularitet, at selv Mike Tyson har kommenteret på det, du har lavet chips, øl, krydderier osv. Hvordan bygger du videre på succesen i 2016?
- Det er også en stor opgave. Hvordan får man succes med sin succes? Der følger jeg fuldstændigt min mavefornemmelse. Det har jeg også gjort indtil nu: Føles det rigtigt eller ikke? Jeg er jo kun mig selv, så jeg vil ligeså stille bygge videre på det, jeg har.

LÆS OGSÅ: Chili Klaus: Jeg skal skilles

Har du nogle konkrete mål for 2016?
- Jeg vil forsøge at holde et par ugers ferie, for det blev ikke til så meget i 2015. Jeg trænger til at koble af og komme på nye idéer, og hvis der er noget positivt ved en skilsmisse, så er det, at man kan blive forelsket igen. Det husker jeg som rigtig dejligt, så det håber jeg, at jeg får lov at opleve.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok