banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Charlotte Fich på mandejagt i ny fræk musical

Der er godt gang i 54-årige Charlotte Fich, som både er aktuel i den nye TV3-serie "Black Widows" og snart kan opleves på Bellevue Teatret i "Cougar the Musical".

Skuespilleren Charlotte Fich er netop nu aktuel i den nye dramasatsning på TV3 "Black Widows". Men det er ikke det eneste, den Bodil-vindende skuespillerinde går og tumler med for tiden.

Da HER&NU mødte Charlotte Fich i Falkoner Biografen, fortalte hun også om det næste store projekt: Rollen som Clarity i komedien "Cougar the Musical", der bliver vist på Bellevue Teatret til marts. I stykket mødes tre modne kvinder på en cougar-bar og tager salens gæster med på en rejse fyldt med venskaber og skiftende forhold til unge mænd.

- Det er en amerikansk musical, der bliver bearbejdet til dansk og handler om, at kærlighed ingen alder har, fortæller Charlotte Fich.

LÆS OGSÅ: Charlotte Fich: Parforholdet er en kamp

Hun fortsætter:

- Det er meget almindeligt, at vi italesætter, når mænd er sammen med yngre kvinder. Jeg har også bemærket, at der er mange, der caster film sådan, at kvinden er 10-15 år yngre. Den opfattelse prøver vi at stikke lidt til. Det kan ligeså godt være omvendt.

Artiklen fortsætter under billedetCharlotte Fich er også en del af den nye TV3-satsning "Black Widows". Foto: Bo Nymann

Herhjemme bliver vi hurtigt forskrækkede, når vi hører om ting, der ikke passer ind i vores egen opfattelse af, hvordan verden bør være, mener Charlotte Fich, der fremhæver debatten om bedsteforældres sexvaner, der har rumsteret den senere tid. Stykket på Bellevue Teatret er en del af samme fortælling, mener hun.

- Det er en historie om, at kvinder også har en seksualitet, og at man tør udleve den, når man er blevet moden nok til det, forklarer Charlotte Fich.

Se interviewet med den populære skuespiller i tv-indslaget over artiklen.

LÆS OGSÅ: Black Widows: Det kan du forvente dig af den nye nordiske dramasatsning

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok