banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Cecilie Hother står nu frem og fortæller om sin kamp mod sygdommen PCO.

Cecilie Hother bryder tabu: Jeg har kæmpet med det her i årevis

Tv-værten Cecilie Hother står nu frem og afslører, at hun lider af den hormonforstyrrende sygdom PCO

Cecilie Hother, der slog igennem som vejrvært, senere vandt Vild med dans og nu er både blogger og vært på TV 2 Fri træder i dag åbent frem og afslører, at hun lider af den tabubelagte sygdom PCO.

Den hormonforstyrrende sygdom giver sig udtryk i blandt andet øget produktion af mandligt kønshormon og dermed eksempelvis uønsket skægvækst. Et problem, der har fulgt den smukke tv-vært lige siden teenageårene og ind i hendes tv-karriere.

LÆS OGSÅ: Ghita Nørby efter nedturen: Jeg skal passe på mig selv

- Når du lever af dit ansigt, bliver du pludselig ekstra skrøbelig og fokuseret, fordi du har et kamera i hovedet meget af tiden. Falder lyset nu, så det ses tydeligt? Hvad nu hvis jeg ikke fik fjernet alt i morges? Hvis, hvis, hvis!, forklarer hun i et interview med ALT for damerne.

- Det lå hele tiden i baghovedet, om jeg nu havde et spejl og en skraber i tasken, og hvis jeg så mærkede antydningen af stubbe, mistede jeg fokus, blev nærmest manisk og tænkte, det skal bare væk. Det er der ingen, der skal se. Så var det bare om at gå ud på toilettet og få det fikset, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Niels Hausgaard om sygdom: Jeg kunne ikke mere

Cecilie Hother har valgt at bryde tabuet og tale åbent om sygdommen i forbindelse med at hun nu åbner en klinik, der skal hjælpe andre kvinder med lidelsen.

- Da min partner Rie og jeg besluttede os for at gå all in og åbne klinikken, vidste jeg, at jeg samtidig måtte åbne op om min egen sygdom. Det skal jo starte et sted. Der er så meget hjerteblod i det her, og jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel for andre kvinder. Det er den største motivationsfaktor. Det er det hele værd, hvis jeg bare kan hjælpe ti kvinder og sikre mig, at de ikke skal gennemgå alt det, jeg gennemgik, siger hun til ALT for damerne.

Hele interviewet kan læses i ALT for damerne, der udkommer 18. februar 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok