banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Cecilie Frøkjær: Vi skal være sødere ved hinanden

Politikeren Hillary Clinton har inspireret Cecilie Frøkjær

Hvornår får du hjertebanken?
- Det gør jeg altid lige inden, jeg skal performe foran et kamera eller en flok mennesker. Og selv om jeg har gjort det i snart 20 år, kan jeg stadig stå ude i kulissen og tænke, "hvorfor helvede er jeg ikke bare blevet langtidschauffør". Det kommer helt sikkert også til at ske på søndag.

LÆS OGSÅ: Cecilie Frøkjær og Jens Gaardbo afslører: Dét har vi på hjerte 

Hvad er din hjertesag?
- Jeg hørte engang Hillary Clinton sige; "What America need is love and kindness" (Hvad Amerika har brug for, er kærlighed og venlighed, red.), og på samme måde synes jeg også, at vi har brug for noget kærlighed i det her land. Her er koldt og mørkt i ni måneder om året, så vi er nødt til at være lidt sødere ved hinanden.

Hvornår gjorde du sidst noget helhjertet?
- Hmmm, altså jeg har ikke røget i to år og tre måneder, men i forrige weekend faldt jeg i. Så da jeg stod op dagen efter, tog jeg en alvorlig og helhjertet snak med mig selv om, at det ikke sker igen. Og cigaretter har faktisk ikke sagt mig noget siden.

LÆS OGSÅ: Jens Gaardbo dyrker vin i Danmark: Det er hårdt 

Hvornår gjorde du sidst noget halvhjertet?
- Da jeg skulle lære at stå på ski. Jeg var taget på skiferie for mine børns skyld, men der var virkelig ikke en celle i min krop, der havde lyst til at stå på ski. Så selv om det var med skiinstruktør og det hele, endte jeg alligevel med at ligge grædefærdig på børnebakken.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok