Cecilie Becks store sorg: Lillebror dræbt i ulykke
Cecilie Beck mistede sin bror i en motorcykelulykke.

Cecilie Becks store sorg: Lillebror dræbt i ulykke

Det sprængte alt i atomer, da min lillebror omkom i en motorcykelulykke, siger Cecilie Beck.

TV 2's cool nyhedsoplæser, Cecilie Beck, fortæller i det nye nummer af ugebladet Hendes Verden om alt fra sin lidenskab til heavy metal og yoga til påske, som hun har som en af sine favorithøjtider.

LÆS OGSÅ: Ærlig Niels "Noller: Jeg håbede at dø 

Men i interviewet kommer hun også ind på den store sorg, hun oplevede, da hendes lillebror blev slået ihjel i en færdselsulykke.  

Artiklen fortsætter under billedetFamilien spiller selvfølgelig en stor rolle for Cecilie, der er gift med kollegaen og udenlandskorrespondent, Rasmus Tantholdt. Hun har døtrene Astrid på 18 år og Frida på 14 år med eksmanden Carsten Lassen. Derudover er hun stedmor til Rasmus' 10-årige søn, Emil. Foto: Klaus Bo Christensen

LÆS OGSÅ: Janni Spies i sorg: Mister sin søster til kræfter

- Det sprængte alt i atomer, da min lillebror omkom i en motorcykelulykke som 17-årig. Jeg var 23 år, og det var tidligt i livet at blive ramt af så stor sorg. I lang, lang tid oplevede jeg at vågne hver morgen og føle få sekunder af glemslens ro, inden virkeligheden rullede ind som en sort bølge. Det var ubetinget den værste tid i mit liv. Og en sorg, der aldrig går væk, fortæller Cecilie til bladet.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok