banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Der havde været pakkeleg til julefrokosten, men Caroline Fleming nappede en bonus i form af en flaske Aalborg Juleakvavit, mens hun hånd-i-hånd med en af sine kolleger fortsatte festen andetsteds.

Caroline Fleming overrislet: Våd julefrokost

Der blev ikke sparet på de våde varer, da Caroline Fleming var til julefrokost

Caroline Fleming førte an ved produktionsselskabet Snowmans julefrokost på restaurant Akvavitten i Store Kongens-gade i København forrige fredag. Her blev den 40-årige tv-baronesse ved med at skåle for et godt samarbejde med produktionsselskabet, der producerer hendes nye realityshow.

LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild: Jeg aner ikke, hvad der står på min konto 

Artiklen fortsætter under billedetEfter de mange snapse var Caroline noget usikker på de høje Louboutin-hæle, så to af de ansatte fra Snowman støttede hende, så hun ikke faldt. Foto: Henrik R. Petersen

Som HER&NU tidligere har fortalt, vender Fleming i foråret tilbage på Kanal 4 med en serie, hvor hun inviterer danske kvinder til London for at give dem en make-over og gode råd om kærlighed. 

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min far er pludselig død 

I fredags kunne Caroline måske godt selv have fået tippet om at holde igen med snapsen; på den anden side var det stærkt underholdende at se hende hapse snapse på restauranten.

Artiklen fortsætter under billedetHaps, haps, haps - nu skal vi ha- snaps... - Og såååå bunder vi... Foto: Henrik R. Petersen

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming skal hjælpe singlekvinder i nyt program 

Faktisk var hun slet ikke færdig med at drikke snaps, da selskabet brød op for at gå videre i byen. Da hun kom ud fra Akvavitten hev hun til alles store begejstring en flaske Aalborg Juleakvavit frem under jakken. Hun fortrød dog hurtigt og smed den store, tykke flaske i en skraldespand. Det syntes selskabet dog alligevel var et værre spild, så Caroline blev sendt tilbage til skraldebøtten for at finde flasken frem igen, inden de i samlet flok fortsatte til Snowmans redaktionslokaler lige i nærheden.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok