banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Camille Jones - her til Copenhagen Fashion Week i 2015

Camille Jones: Så en flot fyr i køkkenvinduet og tog chancen

Den danske sangerinde er pavestolt af sin søn, og så har hun lært at tro på sig selv.

Sangerinden Camille Jones er en initiativrig kvinde. Hun har lavet fem studiealbums og hittet i USA.

Og herhjemme tør hun også at tage chancer.

LÆS OGSÅ: Peter Schmeichel flytter sammen med kæresten

Det fortæller hun i et interview med Alt for Damerne, hvor den 42-årige sangerinde afslører, hvordan hun mødte sin kæreste.

- Ting sker jo ikke bare ud af det blå, de sker, fordi jeg aktivt gør noget. Det er jeg blevet meget bevidst om, og det har gjort, at jeg er blevet bedre til at tage initiativ. Det var også sådan, jeg mødte min kæreste, fortæller hun.

- Jeg kiggede ud ad køkkenvinduet og så ham sidde nede i gården, og så tænkte jeg, du er 42, du har fået et barn selv - så kan du også godt lige gå ned og hilse på ham den søde fyr! Vi lever jo kun én gang.

LÆS OGSÅ: Cecilie Becks store sorg: Lillebror dræbt i ulykke

I interviewet fortæller Camille Jones, hvordan hun er blevet bedre til at tro på sig selv, hvilket kan være pudsigt for en kvinde, der har oplevet masser af succes, men der har hele tiden siddet en lille usikker Camille og ’fucket med mit hoved’, som hun formulerer det.

I dag er hun blevet mere bevidst om, at hun skal turde stole på sig selv. En af de ting, hun er mest stolt af, er sin søn.

- Jeg er stolt af at have fået sådan en dejlig dreng. Det er ikke, fordi jeg er stolt af at have fået et barn alene. Den beslutning blev truffet, fordi jeg ikke havde en mand i mit liv på det tidspunkt, så det var en nødvendighed. Men jeg er så stolt af den lille guldklump, jeg har fået. Pavestolt, siger hun.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok