Bille Erobreren: Køber millionvilla - igen
Bille August og hans kone Sara-Marie Maltha har det bedst med masser af plads.

Bille Erobreren: Køber millionvilla - igen

I 2008 flyttede instruktøren Bille August fra London til Hellerup. Siden da har han købt bolig fire gange, alle med overskud.

Det har været en overskudsforretning for Bille August at flytte tilbage til Danmark. Han har netop sat sin krusedulle på det fjerde skøde siden 2008, skriver Boliga.dk. Et skøde der har kostet ham 16 millioner.

LÆS OGSÅ: Facebook udelukker Dan Rachlin for at være Dan Rachlin 

Papiret er bevis på at han nu ejer en kolos af en ejendom i ambassade kvarteret i Hellerup. Huset er 304 kvadaratmeter, fordelt på 12 værelser og 3 badeværelser på en grund der er 991 kvadratmeter.

Det kan måske lyde som et stort beløb, men hver gang Bille August har købt ejendom, har han tjent på det. Hans første køb i 2008 var et rækkehus i Hellerup.  Dengang måtte han selv give 8,8 millioner, men da han solgte rækkehuset en år senere, tjente han 1,2 millioner på det.

SE BILLEDERNE: De smukke kjoler til dronningens aftenselskab for kunst og kultur

Fra rækkehuset rykkede han i en villa til 26 millioner kroner, han efter halvandet år solgte for 30 millioner kroner. Lige nu er han bosat i en villa i Hellerup til 21 millioner kroner. Han har endnu ikke sat sin nuværende bolig til salg, men den er vurderet til at kunne give ham 28,5 millioner i lommen.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Locklears datter springer ud som bikinimodel

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok