Annette Heicks mand hårdt kvæstet

Jesper Vollmer lige nu indlagt i Thailand

Her&Nu erfarer, at Annette Heicks mand, Jesper Vollmer, er blevet hårdt kvæstet under en ferie i Thailand i tidligere på måneden. Jesper, som er kongehusets kok, er lige nu indlagt i landet. Familien håber, at han kan blive stabiliseret, så han kan flyves hjem til Danmark.

Annette Heick skriver følgende i en pressemeddelelse:

- Jesper sprang i havet men blev slået ned af en kæmpebølge på en sådan uheldig måde, at hans hoved blev kastet mod sandbunden, hvorved han brækkede nakken. Takket være professionelle livreddere, hjælpsomme hotelgæster og i det hele taget meget dygtige folk kom Jesper hurtigt af sted til hospitalet, hvor han stadig ligger på intensiv afdelingen, fortæller Anette Heick i en pressemeddelelse.

- Han har det efter omstændighederne godt. Vigtigst af alt: Hans nerve er intakt, og vi kan allerede nu se, at der er forbindelse ned til fødderne. Men det var endog meget tæt på. En australsk kvindelig læge, der reagerede prompte, lige da ulykken fandt sted, var ene kvinde skyld i, at Jesper ikke enten blev lam eller mistede livet.

- Hvor lang tid det vil tage at genvinde førligheden, er der ingen der ved på nuværende tidspunkt. Vi tillader os at være optimistiske, da vi hver dag ser små fremskridt. I første omgang skal Jesper være stabil nok til at blive fløjet hjem til Danmark. Men hvis vi får lov til at slippe med en forskrækkelse, så har vi været heldige ud over det sædvanlige. Der er mange mennesker, vi kan takke for den flotte håndtering, men mest af alle kan vi nok takke den australske læge, der i øvrigt viser sig at hedde Dr. Toogood!

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok