banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Anne Louise og Sofie forlader gruppen: Slut med City Singler

City Singler mister halvdelen af gruppen

Efter fem år som en del af den underholdende kvindelige kvartet City Singler, der gør en dyd ud af at bevæge sig under bæltestedet, har både Sofie Lassen-Kahlke og Anne Louise Hassing valgt at forlade gruppen, der også består af Kaya Brüel og Trine Gadeberg.

- Sofie og Anne Louise har valgt at prøve kræfter med andre karriere-udfordringer i 2017, samt bruge mere tid på familien. Vi kommer til at savne dem vildt, lød det i sidste uge på City Singlers officielle Facebook-side.For 36-årige Sofie Lassen-Kahlke var det især hensynet til hendes familie, der gjorde, at hun besluttede at stoppe helt.

LÆS OGSÅ: Bubbers iskolde badekar

Artiklen fortsætter under billedetCity Singlernes seneste show hed "Trimmet i 3-kanten". Det turnerede de Danmark tynd med sidste år. Foto: Bo Nymann

- Jeg har to små børn på et og fire år, og det har været pissehårdt at få det til at hænge sammen med et liv, hvor man turnerer det meste af tiden, fortæller hun til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Morten Resen stopper på Go' morgen Danmark 

- Der er intet drama og ingen sure miner. Jeg elsker pigerne og kommer til at savne dem helt vildt, så det var en svær beslutning, fortæller hun.Bruddet med City Singler betyder dog ikke, at Sofie Lassen-Kahlke nu skal til at være hjemmegående husmor.

Artiklen fortsætter under billedet42-årige Anne Sofie Espersen er et af de nye medlemmer i City Singler. Foto: Klaus Bo Christensen

- Jeg har mange forskellige projekter i gang, fortæller hun hemmelighedsfuldt.Det har ikke været muligt at fange Anne Louise Hassing til en kommentar.Selvom gruppen har mistet to af sine oprindelige medlemmer, er festen langt fra slut. Kaya Brüel og Trine Gadeberg har allerede fundet to andre skuespillere, der er klar til at tage over, når City Singler til næste år kommer med showet "Taget på sengekanten". Det bliver med Anne Sofie Espersen og Mette K. Madsen.

LÆS OGSÅ: Pelle Hvenegaard: Sad og så tv - ende på toppen af Afrika 

Artiklen fortsætter under billedetSkuespilleren Mette K. Madsen, 40, er vant til at stå på de skrå brædder. Hun har nemlig først og fremmest spillet teaterroller i løbet af sin karriere. Foto: Scanpix

- Vi garanterer, at det bliver lige så bramfrit, skingrende skørt, sjovt, musikalsk og under bæltestedet som altid, når du bliver taget på sengen i selskab med City Singler 2017, lover Kaya og Trine.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok