banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Amalie jubler: Jeg skal være mor

Realitystjernen skal være mor til sommer

En stor drøm er gået i opfyldelse for realitystjernen Amalie Szigethy. Hun skal nemlig være mor. Hun venter barn sammen med kæresten Mikkel. 

- Mikkel og jeg har kendt hinanden i fire år, hvor vi var bedste venner. Så blev vi kærester sidste år, og Mikkel ved, hvor meget jeg gerne ville have en baby, siger Amalie Szigethy til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Anne Lindfjeld smider alt i ny reklame: Se billedet  

Fordi Amalie drømte så meget om at blive mor, blev parret hurtige enige om at smide beskyttelsen.  

Men det var ikke kun beskyttelsen hun sagde farvel til. Gennem de seneste måneder har Amalie sagt farvel til de vilde fester og på Instagram har Amalies følgere ofte set hende i det lokale træningscenter, hvorfra hun flittigt har lagt billeder op på det sociale medie.

I september sidste år fortalte Amalie glædestrålende HER&NU, at hun havde fået kørekort, efter hun havde dumpet fire gange, så hun er også klar til at transportere den ny rundt, når hun til sommer bliver mor.

LÆS OGSÅ: DR truer Grand Prix-stjerner til tavshed  

Nyheden har spredt glæde i familien, men Amalies mor havde ikke lige regnet med at skulle være mormor nu.

- Det kom som en kæmpe overraskelse. Jeg vidste godt, at de kendte hinanden, men jeg var slet ikke klar over, at de var blevet kærester, og jeg havde regnet med, at Amalie skulle en masse andre ting, inden hun skulle være mor. Men det er bare så dejligt, siger Charlotte Lytton Kejser til Realityportalen. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok