Alexandra sælger huset

Efter skilsmissen skiller grevinden sig nu af med villaen på Svanemøllevej

Nu skal det være slut med kælenavnet Grevinden af Svanemøllevej. Den nyskilte 51-årige eksprinsesse har i hvert fald netop sat luksusvillaen, som hun fik af Joachim efter skilsmissen i 2004, til salg igennem liebhaver ejendomsmælgeren lützau.

LÆS OGSÅ: Alexandra skylder millioner

Den nyskilte grevinde står til at blive en holden kvinde, hvis det lykkedes hende at komme af med den hvide villa til udbudsprisen. Alexandra har nemlig forlangt hele 25 millioner for de 356 kvadratmeter, som hun indtil i efteråret delte med Martin Jørgensen.

LÆS OGSÅ: Alexandra og Martin sælger ud i Alanya

Selv om Alexandra fik luksusvillaen, som ligger på grænsen mellem Østerbro og Hellerup kvit og frit af eksmanden prins Joachim, kan hun ikke stoppe alle 25 millioner i lommen. Grevinden har nemlig optaget lån i villaen for knap 6,2 millioner for to år siden.

Artiklen fortsætter under billedetEfter skilsmissen fra Martin vil Alexandra videre. Foto: Michael Stub

Selv om det er mange år siden, Alexandra var medlem af kongehuset, har hun stadig royale-fornemmelser. De nysgerrige sjæle, der gerne vil vide, hvordan en grevinde bor, bliver skuffede. Ejendomsmægleren har nemlig udelukkende offentliggjort billeder af huset set udefra. Se salgsopstillingen her.

LÆS OGSÅ: Ærlig Alex om skilsmissen: Sådan er mit nye liv

Salget af villaen kommer ikke som et stort chok. Tidligere på året antød Alexandra overfor HER&NU, at hun sagtens kunne finde på at sælge det.

- Det er et nyt år, nye tider. Det er godt at starte på en frisk, sagde Alexandra, og talte også om, at hun gerne ville have et job.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok