banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig til Robert-uddelingen.

Thomas Helmig og Renée flytter aldrig: Aarhus forever

De elsker at rejse, men kommer aldrig til at forlade Aarhus, slår parret fast

Selvom Danmarks powerpar nummer et, Thomas Helmig og Renée Toft ­Simonsen lige har været i ­Malaga i Spanien for at skrive, har de ingen planer om at skippe det grå vintervejr i ­Aarhus og flytte permanent ned til ­sydens sol.

- Vi elsker begge at være i vores hus dernede, men vi vender også hjem igen. Ingen af os kan undvære Danmark, vi vender altid tilbage til ­Aarhus, fortæller Thomas Helmig, som efter en succesfuld solotour i 2015 nu er i gang med at skrive ny musik. Hans bedre halvdel Renée skriver også, dog ikke musik, men film- og børnebogs-manuskripter. 

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs nye tatovering: Hylder mor

Aarhusparret nåede fornyligt også omkring København til årets Robert-fest, og Danmarks svar på Bono var meget stolt af at ledsage sin smukke hustru, som var nomineret i to kategorier for børne- og ungdomsfilmen, "Iqbal & Den hemmelige opskrift" - dog uden at vinde.

LÆS OGSÅ: Helmig afslører: Renée var jaloux på min datter

- Hun ser sgu godt ud i rødt. Hvis jeg tog rødt på, ville det være en katastrofe, sagde Thomas Helmig grinende om sin smukke kone, der havde fundet sin kreation hos Zara i Malaga. Selvom Thomas ikke går i rødt, har han gennem ­tiden været i klædt mange ­farverige kreationer, men de hænger ikke længere hjemme i klædeskabet.

- Alt mit scenetøj ryger på auktion til fordel for velgørenhed, afslørede han.

LÆS OGSÅ: Helmig: Her er historien bag Nu hvor du har brændt mig af

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok