banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Den unge Bryggen-kvinde blev for 17 dage siden mor til datteren Alba.

16 dage efter fødslen: Geggo åbner op om bagsiden ved mor-rollen

Selv om mor-rollen er fantastisk, så er der visse ting, der ikke er helt så dejlige og skønne som andre.

"Familien fra Bryggen"-kvinden Stephanie "Geggo" Christiansen elsker livet som mor. Det skinner klart og tydeligt igennem på de sociale medier, hvor hun lægger billeder op af den nu 17 dage gamle Alba.

LÆS OGSÅ: Remee viser datteren frem: Se min lille guldklump

I går, altså 16 dage efter fødslen, lagde Geggo dette billede på Facebook og Instagram og åbnede i kommentarfeltet op for nogle af bagsiderne ved livet som nybagt mor.

- Det var så det, jeg nåede at pleje min tiltrængte hud, inden Alba vågnede og var sulten, skriver Geggo med et smil på læben.

LÆS OGSÅ: Mig og min mor-stjerne siger nej til Playboy

Det fik en af realitystjernens 150.000 følgere på Facebook til at spørge, om der var 'kommet sår på', hvor Geggo svarede meget ærligt.

- Det går så fint med amningen. Jeg fik store åbne sår, men jeg holdte ud, og nu er jeg vist ved at være tæt på "hærdet", lød det efterfulgt af et stort smil.

LÆS OGSÅ: Linse var med til fødslen: Min datter er så mega sej

Det fik en kvinde ved navn Rikke til at reagere, da hun mener, at visse ting hører privatlivet til. Hertil svarede Bryggen-kvinden.

- Selvfølgelig er nogle ting private Rikke, men om der kommer sår efter amning er vel ikke så tabubelagt, at man ikke kan tale om det - det sker jo for mange kvinder. Jeg kunne forstå din holdning, hvis vi snakkede om at "briste" f.eks, skrev hun og fulgte op.

- Jeg synes ikke det er over min grænse at svare på et spørgsmål vedr. sår på brystvorterne.

LÆS OGSÅ: MGP’s "Shake Shake"-Nicolai: Så hot er han blevet

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok