banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Zac Efron har en cheatday hver 10. dag.

Zac Efron om drømmekroppen: Her er min kostplan

I ni dage i streg lever Zac Efron efter en streng, streng kostplan.

Skuespilleren Zac Efron har godt gang i optagelserne til den kommende Baywatch-film, og i den forbindelse har kvindebedåreren vist sin imponerende fysik frem.

Efter billeder fra weekendens optagelser er begyndt at cirkulere, har fans savlende spurgt til, hvordan han pludselig er kommet til at stå så skarpt. Og det giver Zac Efron nu svaret på.

Artiklen fortsætter under billedetZac Efron giver prøver på sin imponerende fysik. Foto: All Over

LÆS OGSÅ: Haps: Topløs Zac Efron viser gudekrop frem

For det har krævet sine ofre at få drømmekroppen. Det afslører Zac Efron på Twitter, hvor han deler sin kostplan med fansene.

- Ni dage med absolut ingen kulhydrater og sukker. Kun økologisk græs-foder, protein fra fritgående dyr og organiske bladgrøntsager. Det fører til, skriver han og leverer et nyt tweet, hvor han afslører sin cheatday - altså en dag, hvor han må synde.

- Slugte en bøf, fire tallerkener kartofler og grøntsager, mac’n’cheese, tre desserter, brød med smør, mursten af ost og kaviar.

I den kommende Baywatch-film spiller Efron over for muskelbundet Dwayne "The Rock" Johnson mod hvem han flere gange har dystet i fysiske udfordringer.

LÆS OGSÅ: Badejernet er tilbage: The Hoff får rolle i Baywatch

Og "The Rock" er da også med på idéen om en cheatday. På Instagram lagde "The Rock" samtidig et billede ud, hvor han afslører, at han kører en streng diæt under optagelserne, men at han hver fjerde dag går amok i bøf, æg samt chokolade- og bananpandekager.

Et billede slået op af therock (@therock) den 8. Mar 2016 kl. 9:07 PST

- Lad udryddelsen begynde, skriver "The Rock". 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok