Vild gaveregn over Oscar-nominerede

Vild gaveregn over Oscar-nominerede

Ingen af de nominerede kommer til at gå tomhændede fra Oscar-showet

Alle de nominerede vil nok helst gå fra Oscar-showet den 28. februar med en lille gylden mand i hånden. Men for alle os andre ville gaveposen være nok. Alle de nominerede i skuespiller- eller instruktør-kategorierne får tildelt en gavepose, gavesæk er det nok nærmere, med en værdi på over 1,3 millioner kroner. Så alt i alt er der tale om en gaveregn for 33 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Downton Abbey-stjerne knaldet for spritkørsel

I gavesækken er der blandt andet et års leasing af en fuldudstyret Audi A4, et Vampyr-brystløft, som er en ny teknik indenfor forstørrelse af bryster, hvor man bruger patientens eget blod. Udover fysiske gaver ligger der i gaveposen også seks forskellige rejser, blandt andet en vandretur i Japan, en tur til Israel og en tur til Italien.

LÆS OGSÅ: Jesper Binzer springer ud som designer

Mange af gaverne er også langtidsholdbare, for eksempel behøver de nominerede aldrig købe ansigtscremer igen, da der i posen ligger et livslangt forbrug af den eksklusive ”Lizora alt-i-en Pu-erh te inspirerede”-hudpleje, og til den gode samvittighed ligger der også en donation på 10.000 måltider til et dyreinternat i den nomineredes navn.

LÆS OGSÅ: Mick Jagger opdagede Birgitte Hjort Sørensen i "Borgen"

Men om alle tager gaverne med hjem er ikke sikkert, da værdien er så stor, at det hele skal meldes til skat.   

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok