Victoria Beckham skal designe Eva Longorias brudekjole

Victoria Beckham skal designe Eva Longorias brudekjole

Den tidligere Spice Girls-sangerinde skal designe en helt speciel kjole til veninden

Når Eva Longoria til sommer går ned ad kirkegulvet for at blive gifte med Jose Antonio Baston, bliver det veninden Victoria Beckham som skal designe brudekjolen. Men hvor de fleste mennesker skal betale en mindre formue for en specialdesignet brudekjole fra en kendt designer, så slipper Eva Longoria kvit og frit.

SE BILLEDERNE: De kendte er pjattede med Victoria Beckhams kjoler

- Posh vil gerne tilføje brudekjoler til sit modeimperium, så det er en drøm der går i opfyldelse for hende at lave den kjole, siger en kilde til The Sun. Eva Longoria ses tit i venindens kjoler, hvor hun ofte har det sidste nye design på.   

- Evas bryllupsbilleder kommer til at gå verden rundt, så det er den perfekte reklame for Posh. Hun håber, at det vil sætte gang i en vild lyst til hendes brudekjoler. Hun vil ikke tage penge, da hun er Evas ven – og det er heller ikke fordi hun har brug for pengene, siger kilden til The Sun.  

LÆS OGSÅ: Interview med Harrison Ford: Jeg ønskede Han Solo død  

En ven af Victoria Beckham afslører overfor avisen, at hun allerede er i gang med at lave kjolen. Det skulle blive en silkekjole som er romantisk, sexet og fremhæver Evas kendte kurver.

Eva Longoria er ikke den eneste kendis, der er glad for Victoria Beckhams design. Du kan se mange flere kendisser i Beckhams design i galleriet HER 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok