17 år efter at Eminem udgav "The Slim Shady LP" genudsendes albummet på kassettebånd.

Ultimativt 90'er-comeback: Eminem genudkommer på kassettebånd

Sangskriveren og rapperen Eminem forkæler de fans, der endnu ikke har skilt sig af med deres walkman

Vinyl'en har forlængst trodset alle forudsigelser og dødsdomme, og måske lever kassettebåndet også et stille, men godt liv, rundt omkring.

Det må i hvert fald være Eminems formodning efter at han nu har valgt at genudgive succes-pladen "The Slim Shady LP" på kassettebånd.

LÆS OGSÅ: Hvad blev der af East 17?

 

 

Den succesfulde LP udkom i februar 1999 og modtog en Grammy, ligesom det af magasinet Rolling Stones kom på deres liste over de 500 bedste albums nogensinde udgivet i 2012.

LÆS OGSÅ: Læs brevet: Eminem skriver brev til afdød rappers mor

Det blev samtidig det album, der på kort tid forvandlede Eminem fra en relativt ukendt rapper til international stjerne, og på trods af masser af kontroverser med offentligheden og civile søgsmål grundet hans meget eksplicitte tekster, har han fortsat med at udgive musik siden.

Fortsat med en kærlighed til klassiske formater. Eksempelvis udsendte han sidste år "The Official Eminem Box Set", der består af 10 LP'er.

LÆS OGSÅ: Eminem efter misbrug: Sådan kom jeg i form

Det nye kassettebånd blev i første omgang sat til salg hos Shady Records i en signeret udgave med en t-shirt, hvilket hurtigt blev udsolgt. Nu må man nøjes med kassettebånd uden signatur og t-shirt, og det er der endda længere ventetid på.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok