banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Madonna og hendes Rebel Heart Tour kommer til Herning den 16. november.

TV: Her blotter Madonna en ung fans bryst på scenen

I går gav Madonna koncert i Brisbane, Australien. Selvom koncerten var tre timer forsinket, er der ingen, der snakker om det i dag. Alle snakker om brystet.

Pop-ikonet Madonna er i gang med sin ”Rebel Heart World Tour”, og i går var det Brisbane, der var destinationen for den 57 årige stjerne.

LÆS OGSÅ: Ben fra friends er blevet voksen og hot - og der er to ag ham!

Gårsdagens koncert er udskældt for mange ting, blandt andet fordi Madonna kom tre timer for sent. En forsinkelse der resulterede i, at flere koncertgæster valgte at få refunderet billetten og forlade koncerten. Efterfølgende rapporterede folk om mange tomme sæder.

Men da koncerten endelig gik i gang, skete det, alle snakker om i dag. Madonna spotter en kvindelig fan i publikum og inviterer hende på scenen. Da fanen kommer op på scenen siger Madonna:

- Hun er en af de piger, man bare har lyst til at slå i røven, og hive i … og så trak hun trøjen ned, og afslørede den unge kvindes bryst, skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Blachman træt af bagedyst Micki 

Siden hen er det blevet afsløret, at pigen hedder Josephine Georgiou og kun er 17 år gammel. Derfor risikerer Madonna at få en voldssag på straffeattesten. Politiet vil dog kun reagere på episoden, såfremt Josephine Georgiou anlægger en sag, og det ser ikke ud til at ske:

- Hvorfor i al verden skulle jeg sagsøge Madonna for mit livs bedste øjeblik, siger Josephine Georgiou til den australske avis The Courier Mail ifølge Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Hollywood-skønhed skamroser danske Connie

Se videoen øverst i artiklen   

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok