Tom Hardy smider alt: Det betyder hans mange tatoveringer
Tom Hardy smed tøjet og viste sig frem uden en trevl på kroppen.

Tom Hardy smider alt: Det betyder hans mange tatoveringer

Hollywood-stjernen Tom Hardy har en imponerende fysik, som han viste frem i forbindelse med optagelserne til den kommende serie "Taboo".

Tom Hardy er blandt de hotteste Hollywood-stjerner netop nu, efter sin Oscar-nominerede rolle som John Fitzgerald i "The Revenant".

Men der er ikke meget stjernenykker over Tom Hardy, der ikke havde brug for en stuntman, da en nøgenscene til den kommende serie "Taboo" skulle filmes fornylig. Tom Hardy smed tøjet, viste sig frem i Adam-kostumet og hoppede i baljen.

Se stort galleri med nøgen Tom Hardy her

Da han stod splitternøgen foran de rullende kameraer, afslørede han en masse nye tatoveringer, og det har en ganske simpel forklaring. Hollywood-stjernen er i forvejen så fyldt med blæk, at makeup-afdelingen kom på overarbejde for at dække de eksisterende og gøre plads til nye, der passer til rollen. De midlertidige tatoveringer kan ses i galleriet.

LÆS OGSÅ: Rygterne løber: Er han den nye Bond?

Normalt ser Tom Hardy sådan her ud:

💪😊

Et billede slået op af Tom Hardy (@thomashardy_) den 30. Jun 2013 kl. 12:30 PDT

 

Hardys egne tatoveringer har en stor affektionsværdi for skuespilleren, der over over for The Sun afslører, at de langt fra er tilfældige.

- Hver eneste tatovering på min krop har en betydning for mig. Hver og en repræsenterer noget, jeg har været igennem i mit liv, siger Tom Hardy, der derefter gennemgår et udsnit af dem.

London:
Tom Hardy er født i London-bydelen Hammersmith og har en tatovering af Londons skyline på sin venstre albue. Briten er stolt af sit land og har også det britiske flag på sit bryst.

LÆS OGSÅ: Ridley Scott hyrer dansker

Stjernen på skulderen:
Handler om forældrerollen: - At være far får dig til at tænke over, hvordan du lever dit eget liv, siger han.

Artiklen fortsætter under billedetTom Hardy under optagelserne. Se mange flere billeder i galleriet, der linkes til længere oppe. Foto: All Over

Ulven:
Tatoveringen på indersiden af armen er inspireret af "The Revenant": - Det er en ulv, en ravn og et helligt hjerte. Så mit hjerte er på armen. Ravnen og ulven vigtige dyr for mig.

Artiklen fortsætter under billedetFoto: All Over

Dragen:
På undersiden af venstre arm har han en drage, der skulle illustrere hans kærlighed til eks-konen Sarah, der blev født i dragens år. Han fortæller til The Sun, at han fik hendes initialer tatoveret flere steder på kroppen, men at han har fået dem fjernet de fleste steder.

LÆS OGSÅ: Hvem kan finde på at tage en hund med til gallapremiere?

Lindy:
Lige under dragen har Tom Hardy tatoveret navnet på sin agent Lindy King. - Jeg sagde, at hvis hun nogensinde fik mig til Hollywood, så ville jeg få hendes navn tatoveret på min krop. Så det gjorde jeg.

Artiklen fortsætter under billedetFoto: All Over

Till I die:
På højre side af maven har han tatoveret ”Till I die SW" (Til jeg dør, SW), der er en hyldest til eks-konen Sarah Ward. - Det er, hvad man kalder en fejl, siger han.

Numrene:
På sit højre kraveben har han tatoveret "1338046", hvilket er det nummer, som hans bedste ven Patricks far havde i marinekorpset: - Min karakter i ”Warrior” har en soldaterkammerats ID-nummer tatoveret på kroppen, så jeg fik lavet denne - både for filmen og af respekt og kærlighed til min bror, siger han.

Ifølge flere bookmakere er Tom Hardy et godt bud på at overtage rollen som James Bond, når Daniel Craig ikke gider mere.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok