Svigermor blåstempler forholdet: Her er Englands nye superpar

Svigermor blåstempler forholdet: Her er Englands nye superpar

One Direction-stjernen havde ikke blot sin nye hjerterdame, Cheryl Fernandez-Versini, med på romantisk restaurant, men også Cheryls mor

Da nyheden om Liam Payne og Cheryl Fernandez-Versinis romance kom frem, blev der knust tusindvis af teenagehjerter verden over. Flere, inklusiv Cheryls eksmand, insinuerede at forholdet blot var et mediestunt, men den teori blev viftet til side, da parret onsdag aften var ude at spise på Salmontini le Resto i London.

LÆS OGSÅ: Dansker spiller sammen med Natalie Portman i ny storfilm 

Parret kom storsmilende ud hånd i hånd og det var ikke den eneste overraskelse. Lidt efter fulgte Cheryls mor, Joan Callaghan, der havde været med til den romantiske middag. At svigermor var med til middag kunne tyde på, at det tre måneder gamle forhold er ved at vokse sig seriøst.

Artiklen fortsætter under billedet Hånd i hånd med sin nye flirt så Cheryl meget forelsket ud onsdag aften. Foto: All Over

Cheryl havde en stor halskæde med ordet ”Love” og de to sangere så da også yderst forelskede ud, da de gik ud fra restauranten, hvor de ifølge Daily Mail tog en taxi sammen hjem, mens Cheryls mor tog sin egen taxi.

LÆS OGSÅ: Kan du genkende denne X Factor-stjerne?   

Artiklen fortsætter under billedetCheryls mor var med til den romantiske middag. Foto: All Over

Det er ikke første gang en af de unge One Direction-fyre gafler en ældre kvinde fra X Factor. Den dengang 17-årige Harry Styles faldt i oktober 2011 for den 32-årige Xtra Factor-vært Caroline Flack. Aldersforskellen skabt masser af virak omkring parret og allerede i februar 2012 gik parret fra hinanden. Men det var ikke sidste gang Harry Styles faldt for en kvinde fra X Factor. Ifølge The Sun havde han en kort romance med Nicoles Scherzinger i 2013, mens hun holdt en pause i sit forhold med Louis Hamilton. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok