Supermodel stopper: Vil undgå kamp mod datter
Den 20. februar bliver supermodellen Cindy Crawford 50, og på denne dag har hun valgt at stoppe karrieren og give rampelyset til datteren Kaia Gerber.

Supermodel stopper: Vil undgå kamp mod datter

Efter den 20. februar vil man ikke længere kunne se Cindy Crawfords karakteristiske modersmærke i de store modeblade, da hun stopper karrieren.

Efter mere end 20 år som en af verdens hotteste supermodeller er det helt slut. Cindy Crawford har valgt at stoppe modelkarrieren på sin 50-års fødselsdag. Det skriver United Airlines' Rhapsody Magazine ifølge Bang Showbiz.

Dermed vil det efter den 20. februar i år kun være for fornøjelsens skyld, når den amerikanske skønhed poserer foran kameraet.

LÆS OGSÅ: Kate Winslet: Jeg elsker modetøj

Beslutningen om at sætte det endelige punktum kommer efter, at modelveteranens datter Kaia Gerber har underskrevet en kontrakt med IMG Models.

- Jeg vil ikke konkurrere med min 14-årige datter, for den konkurrence ville jeg tabe, siger Cindy Crawford til magasinet.

Artiklen fortsætter under billedetKaia Gerber har allerede i en alder af 14 år optrådt i modemagasinet Teen Vogue. Foto All Over

Modellen, der ud over 14-årige Kaia Gerber også er mor til Presley Gerber på 16 år, vil hellere omfavne at blive ældre i stedet for at fortsætte med at prøve at genopfinde sig selv.

LÆS OGSÅ: Efter mange års kamp: Tyra Banks er blevet mor

I 2000 annoncerede den tidligere supermodel, at hun ikke længere ville arbejde på fuld tid foran kameraet og på catwalken. Men nu føler Cindy Crawford, at hun har nået det, hun skulle i sin karriere.

- Jeg har arbejdet med alle disse fantastiske fotografer. Hvad mere behøver jeg at gøre? Jeg har ikke lyst til at blive ved med at skulle bevise mit værd, siger skønheden, der er gift med iværksætteren Rande Gerber.

Artiklen fortsætter under billedet"Min mor har fortalt mig altid at have en tanke bag mine ansigtsudtryk," fortæller Kaia Gerber i en video til Teen Vogue. Hvilken tanke der er bag denne posering vides ikke. Foto: All Over

LÆS OGSÅ: Langtidsholdbar skønhed: Her er 90'ernes supermodeller nu

Selv om Crawfords lange ben ikke længere vil være at finde på catwalken, er hun dog ikke bleg for at sende et par rosende ord med på vejen til sine modne kolleger. Ifølge den snart pensionerede topmodel er der nemlig nogle, der formår at ældes med ynde, ligesom hun gerne selv vil.

- Jane Fonda og Helen Mirren ser fantastiske ud og passende for deres alder. De prøver ikke at ligne nogen på 30 år, siger modellen med den karakteristiske skønhedsplet ved munden.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok