banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Kanye West og fruen Kim Kardashian.

Storsælgende rapper: Jeg er dybt forgældet

Kanye West har store økonomiske problemer - ifølge ham selv.

Det er nok de færreste, der vil beskylde Kanye West for at være nøjsom, og den 38-årige rapper har da også altid været fortaler for en ekstravagant livsstil med dyre flasker, smykker og biler.

Men måske har trangen til det søde liv taget overhånd for "Yeezus", der i et opsigtsvækkende tweet skriver, at han er i dyb gæld.

- Jeg skriver dette til jer mine brødre, mens jeg har en personlig gæld på 352 millioner kroner. Bed til, at vi overkommer det. Dette er mit sande hjerte, skriver "Gold Digger"-stjernen.

LÆS OGSÅ: Kanye Wests vilde plan: Jeg vil være præsident

Kanye har netop udgivet albummet "The Life of Pablo", der først hed "Swish" og siden "Waves", så det kan være, at det trods alt igen kommer til at klinge på kistebunden for rapperen, der har solgt 32 millioner albums og 100 millioner digitale downloads i karrieren. Men hvis ikke pladesalget kan vende skuden, har manden med musikbranchens måske største ego også en plan B, der dog mest af alt virker som ønsketænkning.

- Mark Zuckerberg investerer 6,65 milliarder kroner i Kanye Wests idéer efter at have indset, at han er den største levende kunstner og den største kunstner nogensinde, skriver Kanye beskedent i to tweets efter hinanden.

LÆS OGSÅ: Kanye West: Her er mit bedste album nogensinde!

Sidste sommer flød internettet også over med artikler om, at rapperen 50 Cent havde erklæret sig konkurs, men det viste sig siden at være en manøvre for at undgå at betale erstatning i en sag, hvor han havde uploadet en sexvideo på sin hjemmeside.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok