banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Kat von D og Steve-O er i København, og lagde søndag vejen forbi Dyreværnet.

Steve-O og Kat von D fejrede valentines hos danske dyrevenner

Hjertet banker ikke kun for hinanden, men også for dyrene, og derfor henlagde Steve-O fra Jackass og Kat von D fra Miami Ink deres valentinesdag hos Dyreværnet i København.

De har officielt kun været kærester siden december, så de valgte at gøre noget helt særligt ud af valentinsdag, og derfor fik Dyreværnet søndag uventet besøg af tv-stjernerne Steve-O, der er kendt fra Jackass, og tatovøren Kat von D, der er kendt fra programmet Miami Ink. 

LÆS OGSÅ: Se video: Det du aldrig fik at se i "Jackass"

Parret valgte at bruge dagen til at besøge dyreinternattet for personligt at anerkende Dyreværnets No Kill-politik og samtidig donere 10.000 kroner til sagen.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs nye tatovering: Hylder mor

No Kill-politiken handler om at undgå aflivning af sunde og raske dyr, mens der bruges ekstra ressourcer på at finde nye hjem.

 

***KÆRLIGT BESØG HOS DYREVÆRNET PÅ VALENTINE'S DAY***Overraskelsen var stor, da det amerikanske stjerne-par Steve-O,...

Opslået af Dyreværnet på 14. februar 2016

 

Kat von D er erklæret veganer og fortaler for dyrevelfærd, ligesom Steve-O. Sidstnævnte gjorde sig blandt andet bemærket sidste sommer ved at kravle op på en kran i Hollywood med en oppustelig hval og antænde fyrværkeri i protest mod forlystelsesparken SeaWorld, der blandt bruger spækhuggere som en del af underholdningen.

 

Thank you to @officiallysteveo for coming along with me on my Scandinavian trip for @katvondbeauty and making this the...

Opslået af Kat Von D på 14. februar 2016

Ud over at være i Danmark for at fejre kærligheden med Steve-O er Kat von D også i landet for at promovere sin egen makeup-serie Kat von D Beauty, der lanceres i samarbejde med Sephora.

Der er dog også blevet plads til sightseeing i den danske hovedstad.

Valentine's Day [Part 2] ❤️ Started the day off visiting and spending meditative time in this glorious church here in Copenhagen.

Opslået af Kat Von D på 14. februar 2016

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok