banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Stalkede Disney-stjerne i seks år: Nu er de kærester

Danielle Caesar var overbevist om, at hun og Disney-stjernen Jake T. Austin var perfekte for hinanden. Efter at have stalket ham på de sociale medier, gav han hende ret.

22-årige Danielle Ceasar har givet tusindvis af fans håb, efter det lykkedes hende at score Disney-stjernen Jake T. Austin. Den håbefulde fan drømte om at møde sit idol, men da man oftest ikke lige møder en Disney-stjerne i den virkelige verden, tog hun sagen i egen hånd.

LÆS OGSÅ: TV: Jamie Foxx redder mand ud af brændende bil  

21-årige Jake T. Austin er kendt for at lægge stemme til Diego i ”Go, Diego! Go!”, men det var som Max Russo i ”Magi på Waverly Place” at han erobrede utallige teenagehjerter og det var også her Danielle Ceasar opdagede ham.

Ifølge Capitalfm begyndte hun i 2009 at skrive til ham på Twitter og Instagram for at få hans opmærksomhed. I 2011 lykkedes det Danielle Ceasar at få Jake T. Austin til at følge hende på Twitter og i 2012 kom hun endelig til at møde sit store idol, da han skrev autografer i forbindelse med promoveringen af ”New Years Eve”. Mødet med idolet fik dog langt fra Danielle Ceasar til at skrue ned for charmen på de sociale medier, hvor hun fortsatte sit bombardement.  

LÆS OGSÅ: Se ham her: Pamela Andersons flotte søn stjal rampelyset  

Nu har Jake T. Austin vist hele verden, at Danielles vilde jagt gav pote, da han har lagt et billede op af de to sammen, hvor de kysser.  

- Jeg er skør med hende, skrev han på Instagram efterfulgt af et hjerte.

I'm crazy for her. 💙

Et billede slået op af Jake T. Austin (@jaketaustin) den 28. Dec 2015 kl. 4:26 PST

 

Ifølge flere internationale medier er kysset ikke det eneste kys de har delt, da de to nu er kærester. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok