Se billedet: Hollywood-stjerne bekræfter graviditet
Anne Hathaway skal være mor.

Se billedet: Hollywood-stjerne bekræfter graviditet

Et par måneders heftige spekulationer er nu afløst af en bekræftelse fra hovedpersonen selv. Anne Hathaway er gravid med sit første barn

Hollywood-stjernen Anna Hathaway, 33, er gravid. Det bekræftede hun mandag med et billede på Instagram, der endeligt bekræfter de seneste mange ugers rygter om hendes graviditet.

Den forestående familieforøgelse er svær at skjule på billedet, og beslutningen om at dele nyheden med resten af verden er netop fordi, det ikke længere er så nemt at holde hemmeligt.

LÆS OGSÅ: Interview med Anne Hathaway: Vild med gamle mennesker

- Så, et bikinibillede er måske ikke lige min normale stil, men netop nu, hvor jeg var på stranden opdagede jeg, at var ved at blive fotograferet. Jeg tænker, at hvis der skal være et billede af mig derude, så skal det i det mindste være et billede, som gør mig glad (er taget med min accept. Og med et filter, skriver hun blandt andet til billedet.

 

Anne Hathaway har dannet par med Adam Shulman siden 2008. De blev gift i 2012, og drømmen om børn har levet længe.

SE BILLEDET: DR-vært er blevet mor

Allerede i 2012 forklarede hun i et interview til magasinet Vogue, at hun glædede sig til at blive mor.

- Åh, gud. Jeg vil gerne være mor, og jeg ikke vente med at elske min børn helt vildt. Jeg tænker på det hele tiden, selvom det er lidt fjollet at tænke på, for den mor jeg bliver, er naturligvis også afhængig af de børn, som jeg får. Jeg kan slet ikke vente med at møde dem, forklarede hun dengang.

Nu kan hun se frem til at møde sit første barn senere i år.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok