banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Sådan har du ikke set Obama før

Familien Obama var vært for 35.000 familier i den traditionsrige æggejagt på plænen uden for Det Hvide Hus, og fik samtidig demonstreret, at de kan fortælle en god historie

Han er præsident af USA og således en mand med et stort ansvar på sine skuldre. Til gengæld også en mand, der ikke umiddelbart lader sig mærke af det, når han skal agere vært ved festlige lejligheder.

Det skulle han mandag, hvor han og resten af præsidentfamilien for sidste gang var værter for den traditionsride æggejagt på plænen uden for Det Hvide Hus. En begivenhed, der i år havde deltagelse af 35.000 heldige familier. Blandt dem også den enkelte kendisser som Beyonce, Jay-Z og og deres datter Blue Ivy.

SE OGSÅ: Video: Her overrasker Barack Obama brudepar

- Da Barack og jeg først flyttede ind, var et af vores mål, at vi ville åbne Det Hvide Hus for så mange mennesker fra så mange forskellige baggrunde som overhovedet muligt, forklarede Michelle Obama blandt andet i sin åbningstale.

Artiklen fortsætter under billedetPræsident Barack Obama er muligvis leder af en supermagt, men han er den lille ved siden af NBA-legenden Shaquille O'Neal, der var blandt de kendisser, der havde fundet vej til påskefestlighederne ved Det Hvide Hus. Foto: All Over

Påsketraditionen bød også på æggejagt med en yderst medlevende Michelle Obama, og så fik præsidentparret demonstreret, at de kan fortælle en historie mere medlevende end de fleste.

Dén udklædning kunne selv Obama ikke stå forLæs også: Dén udklædning kunne selv Obama ikke stå for

De gav således en række af de fremmødte børn et minde for livet, da de læste op af børneklassikeren "Landet med de vilde krabater" og - som billederne herunder viser - leverede historien med masser af indlevelse.

Foto: All Over

Foto: All Over

Foto: All Over

Foto: All Over

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok