Så vilde smykker bar stjernerne på den røde løber
Naomi Watts bar et smukt halssmykke fra Bulgari.

Så vilde smykker bar stjernerne på den røde løber

Der var kjoler for millioner, men summerne blegner i forhold til nogle af de smykker, som stjernerne bar på den røde løber ved Oscar-festen

Det var ikke kun årets højdepunkt for den amerikanske filmbranche, da søndagens Oscar-fest løb af stablen i Hollywood. Det var også et af årets mest eftertragtede udstilligsvinduer for verdens første designere. Ikke kun hvad angår kjoler, men også smykker.

Sidstnævnte var i den grad også fundet frem fra øverste hylde og i en prisklasse, som almindeligt dødelige ikke kommer i nærheden af at bære.

STORT GALLERI: Alle kjolerne fra den røde løber ved Oscar-festen

Eksempelvis bar Olivia Munn et Forevermark-armbånd skabt af Jade Trau til en værdi af syv millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedetOlivia Munn med det smukke armsmykke fra Jade Trau. Foto: All Over

Dog ingenting i forhold til den halskæde, som Charlize Theron bar. Den iøjnefaldende 48-karat Secret Cluster-diamanthalskæde fra Harry Winston og tilhørende øreringe og ringe har en anslået værdi af 25 millioner danske kroner. 

Artiklen fortsætter under billedetCharlize Theron bar smykker til en samlet værdi af 25 millioner kroner. Foto: All Over

Aftenens mest værdifulde smukker bar Lady Gaga. Selvom sangerindens smykker var diskrete, så kan det samme ikke siges om deres værdi. Alene de to 90 karat-øreringe fra juveleren Lorraine Schwartz har en anslået værdi af omkring 55 millioner kroner. Her ud over var hendes eneste markante smykke hendes forlovelsesring, som hun altid bærer, og som har en anslået værdi på omkring én million kroner.

Artiklen fortsætter under billedetLady Gaga bar få smykker til Oscar-festen, men værdien af dem var ikke lige så beskeden. Øreringene har en anslået værdi af tæt ved 55 millioner danske kroner. Foto: All Over

Også Bollywood-stjernen Priyanka Chopra bar smykker fra Lorraine Schwartz. Her var der tale om øreringe og ringe, der til sammen også bevæger sig op i en samlet værd omkring 50 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedetPriyanka Chopra med sine dyre, lånte smykker fra Lorraine Schwartz. Foto: All Over

De dyre smykker er, som det også gælder for kjolerne, sjældent stjernernes egne, men lånt ud til Oscar-begivenhederne og smykkerne ligger derfor typisk i bankbokse hos juvelererne.

GALLERI: Se endnu flere smykker fra Oscar-uddelingen

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok