banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

TV: Ryan Reynolds er Deadpool: Jeg må elske med dragten på

Ryan Reynolds' drøm er gået i opfyldelse. Den 39-årige canadier kan efter en hård kamp trække i den røde dragt og spille den morsomme superhelt Deadpool

Ryan Reynolds har kæmpet ihærdigt i over 10 år for at trække i Deadpools røde superheltedragt.

- Jeg har været vild med Deadpool så ufattelig længe, og jeg har hele hjertet med, siger Ryan Reynolds, der også er producer på filmen.

Artiklen fortsætter under billedet- Det var ikke nemt at komme på toilettet i ­dragten, siger filmstjernen om sin Deadpool-superheltedragt. Foto: Polfoto

- Det var som en drøm, der blev til virkelighed, da vi begyndte på optagelserne.Det hjalp nemlig ikke, at Ryan Reynolds er et kendt Hollywood-navn, da han besøgte studierne for at få realiseret filmprojektet.

- Døren var lukket hos Fox i mange år, selvom jeg gjorde alt, jeg kunne, siger Ryan Reynolds, der også har skrevet manuskriptet i fællesskab med to medarbejdere.

- De ringede aldrig ­tilbage til mig.

LÆS OGSÅ: Ryan Reynolds afslører: Derfor hedder vores datter James

Men Ryan Reynolds fortsatte kampen. Det endte med, at det var fans, der pressede så meget på, at studiet til sidst gav efter.

- Det lyder måske latterligt, men nogle skuespillere drømmer om at spille ­Macbeth eller Hamlet. Jeg har altid bare drømt om at være Deadpool. Så nu oplever jeg en eksistentiel krise, for hvad skal jeg nu kaste mig over?

Artiklen fortsætter under billedetRyan Reynolds' far døde for nogle måneder siden, og det var hårdt for den 39-årige skuespiller, der her ses til en premiere med sine forældre. Foto: Polfoto

Ryan Reynolds indrømmer, at en af årsagerne til, at han var så vild med Deadpool og insisterede på at lave filmen, var, at han selv er nævnt i tegneserien. Deadpool er beskrevet som en krydsning af Ryan ­Reynolds og en Sharpei.

LÆS OGSÅ: Her er verdens mest sexede mand

- Jeg tænkte: "wow, det er metafiktion og underligt," siger Ryan Reynolds, der tydeligvis var smigret.

- Jeg stod nævnt flere gange, og jeg syntes bare, at det var for fedt.

Artiklen fortsætter under billedetBlake Lively og Ryan Reynolds er altid meget grinende og elsker tydeligvis hinanden højt.  Foto: Polfoto

Ryan Reynolds' kone, Blake Lively, var ikke overrasket over sin mands ihærdige kamp. 

- Min kone synes ikke, at der er den store forskel mellem Ryan og Wade, siger Ryan Reynolds om sammenligningen med Wade Wilson, der bliver til superhelten Deadpool, efter at han bliver udsat for vilde eksperimenter på sin krop.

- Og hun var meget engageret i mit arbejde og støttede mig hundrede procent.

LÆS OGSÅ: Stjerne raser: Ven ville tjene på datteren

Blake Lively, der er kendt fra tv-serien "Gossip Girl," syntes også godt om at se sin mand i den røde dragt.

- Hun klagede ikke over, at den er for stram, siger Ryan Reynolds med et af sine mange glimt i øjet.

- Hun elsker den. Nu kan jeg ikke elske med hende, uden jeg har dragten på. Hvor tror du, at min datter kom fra?

Artiklen fortsætter under billedet- Jeg lignede en friturestegt ­testikel, siger "Deadpool"-stjernen om sit ansigt uden maske.  Foto: Polfoto

Parret har den etårige datter, James, og den lille pige var ikke helt så vild med superhelterollen som sin mor.

- Min datter kunne ikke lide den og græd hver eneste gang, hun så mig med den vansirede makeup, siger Ryan Reynolds, der har hele sit ansigt dækket med makeup-sår.

- Jeg lignede en friturestegt testikel, så det var ikke så nemt for hende.

LÆS OGSÅ: Interview med Mark Wahlberg: Fængselsdom ændrede mit liv

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok