Russell Crowe smider 24 kilo: Vejede 121,6 kilo
Russell Crowe har før tabt sig mange kilo på grund af sit arbejde, så han ved, hvordan det skal gøres.

Russell Crowe smider 24 kilo: Vejede 121,6 kilo

Som skuespiller må man ofre meget for karrieren. Tid med familien, en fast indkomst og nogle gange dikterer jobbet også hvordan man skal se ud.

Til sin seneste film "The Nice Guys" tog Russell Crowe massivt på i vægt for at spille privatdetektiven Jackson Healy. I filmen spiller han over for den skarpskårne Ryan Gosling.

- Jeg vejede 121,6 kilo den første uge i august sidste år. Jeg var med i en film, der hed: "The Nice Guys", hvor jeg skulle være den fysiske modsætning til Ryan Gosling, fortæller han til Australske Nova FM ifølge YAHOO! Movies.

Det går dog den rigtige vej for Crowe, der efterhånden har tabt 24 kilo og dermed atter er under 100 kilo-mærket. Men der er stadig et stykke vej.

- Så nu kæmper jeg mod kiloene igen. Det er hårdt for en gammel mand, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Obama hyldes igen: Valgte 17-årig tolk

Artiklen fortsætter under billedetSidste sommer blev Russell Crowe set med en noget større livvidde end normalt. Her tager han sin søn Charles Spencer, 12, ud til brunch. Foto: All Over

LÆS OGSÅ: Game of Thrones-stjerne er vild med Pilou-scene

Det er ikke første gang, Russell Crowe udsætter sin krop for ekstra kilo på grund af en rolle. I 1999 tog han 23 kilo på til filmen "The Insider", hvor han spillede over for Al Pacino. Man må håbe, erfaringerne kan hjælpe ham tilbage til topform endnu en gang.

LÆS OGSÅ: Bornedal: Min næste film er fyldt med idioter

Han ligner ikke Gladiator, men der er helt sikkert røget nogle kilo siden sidste sommer. Her står han sammen med "sin fysiske modsætning" Ryan Gosling til Oscarshowet den 28. februar 2016. Foto: Getty Images

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok