Robbie Williams lider for ægteskabet
Robbie Williams og Ayda Fields har været gift siden 2010

Robbie Williams lider for ægteskabet

Robbie Williams har fået vokset ryggen for sin kone, Ayda Fields, skyld

Den 42-årige britiske sanger Robbie Williams blev af sin kone overbevist om, at han skulle gøre lidt mere ud af sig selv, og det med en voksning af ryggen.

Søndag aften satte Ayda Fields sin mands yndlingsfilm ”Tilbage til fremtiden 2” på for at få ham til at slappe af under seancen. Men Robbie Williams syntes alligevel, at behandlingen var så smertefuld, at han kneb en enkelt tåre undervejs

LÆS OGSÅ: Salma Hayeks elskede hund skudt af naboen

- Det var nærmest vores Oscarfest. Jeg synes, at siden vi kvinder lider for skønheden, er det kun fair, at mænd gør det samme, og han var klar på det. Vi satte ”Tilbage til fremtiden 2” på for at gøre det så behageligt så muligt. Det er kun fair at han lider lidt, efter hvad jeg gik igennem under fødslen, fortæller Ayda Fields til det britiske tv show ”Loose Women”

Ayda Fields og Robbie Williams har to børn sammen, datteren Teddy på tre og 16 måneder gamle Charlton. Under Charltons fødsels liveopdaterede Robbie Williams under hele den 17 timer lange fødsel på Twitter og Youtube.

LÆS OGSÅ: Efter kritik: Her er Wozniackis modsvar

På et tidspunkt sang Robbie Williams endda for sin kone, og valget var faldet på ”Let it go” fra disneyfilmen ”Frost”. Ayda mindes, at parret faktisk havde det sjovt under fødslen, på trods af de mange smerter hun havde:

- Mens han sang, tænkte vi slet ikke på, hvad der var ved at ske med vores andet barn. Robbie sang ”Let it Go” (Lad det ske red.), og jeg lod det ske. Det var i det hele taget bare fantastisk! Jeg ved ikke, om man kan sige, det er sjovt at føde et barn, men det var det faktisk. Vi grinte så meget, og Robbie var ved at gå ud af site gode skind. Det var en god måde at bruge 17 timer på, fortæller hun i tv-showet.

LÆS OGSÅ: Pilou: Oscar-show var den største fest

Se her, hvordan han sang under sin søns fødsel

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok