Prison Break-stjerne: Jeg var tæt på selvmord
Wentworth Miller sprang offentligt ud som homoseksuel i 2013.

Prison Break-stjerne: Jeg var tæt på selvmord

Efter successen med Prison Break ramte hovedrolleindehaveren Wentworth Miller et lavpunkt i sit voksne liv, hvor dagens måltider var det, han så mest frem til.

Vi kender Wentworth Miller, 43, som den trimmede overkrop fuldstændig dækket med tatoveringer i "Prison Break". Men efter seriens afslutning i 2009 tog han en pause fra skærmen, og en pause fra fitnesscenteret.

Hjemmesiden "The Lad Bible" slog et billede af den Emmy-nominerede skuespiller op, hvor man kunne se hans statur i "Prison Break", og hvordan han så ud i 2010. Billedet havde overskriften "Når man bryder ud af fængslet, og opdager McDonalds monopol". Billede fra 2010 viser et lidt blødere udgave af Wentworth Miller.

 

Today I found myself the subject of an Internet meme. Not for the first time. This one, however, stands out from the...

Opslået af Wentworth Miller på 28. marts 2016

 

LÆS OGSÅ: Prison Break punkterer kærlighedshistorie

Billedet er blevet delt mere end 12.000 gange og kom også forbi skuespillerens egen Facebookvæg, og det gik ikke ubemærket hen. Skuespilleren skrev et ærligt svar, hvor han begynder således:

 - I dag faldt jeg over mig selv som et internet-meme. Det er ikke første gang. Det her billede skiller sig dog alligevel ud. I 2010 var jeg delvis pensioneret fra skuespillet, jeg holdt en lav profil af mange grunde. Den vigtigste grund var dog, at jeg var selvmordstruet.

LÆS OGSÅ: Prison Break-stjernen om comeback: Det er uvirkeligt

Wentworth Miller har talt åbent om sine psykiske problemer og har blandt andet fortalt, hvordan han som 15-årige prøvede at tage sit eget liv for første gange med piller.

Det var dog ikke piller, han puttede i munden tilbage i 2010 – heldigvis:

- I 2010, den mørkeste tid i mit voksne liv, ledte jeg med lys og lygte efter lindring/trøst/distraktion, og det endte med at være mad. Det kunne have været hvad som helst: stoffer, alkohol, sex. Men det var mad, der blev det, jeg glædede mig til. Det jeg kunne regne med for at komme igennem dagen. Der var perioder, hvor ugens højdepunkt var at få min livret og et nyt afsnit af "TOP CHEF" (et amerikansk reality-program om kokke der konkurrer i madlevning red.). Nogle gange var det nok, det skulle det være, skriver han åbenhjertet på sin Facebook.

LÆS OGSÅ: Endnu en Prison Break-stjerne melder sig klar til comeback

Udbryderkongen klarede sig heldigvis igennem og er tilbage i sin velkendte form klar til de nye afsnit af "Prison Break", der kommer senere på året.

Efterfølgende har "The Lad Bible" slettet billedet fra sin hjemmeside. Men Wentworth Miller har valgt at bevare det i sit Facebookopslag.  

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok