banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Pretty Little Liars-stjerne grædefærdig: For tyk til filmrolle

Hun er en størrelse x-small, men hun blev stadig fundet for stor til en filmrolle

Ashley Benson er kendt som den moderigtige Hanna Marin i seriens "Pretty Little Liars", der tidligere kæmpede med overvægt. Selv er hun langt fra overvægtig, men den 26-årige skuespiller har oplevet at blive vurderet for stor.

LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprios eks-kæreste er den nye Baywatch-stjerne 

- Jeg fik af vide, jeg var for stor til en rolle. Jeg er en størrelse 2 (x-small, red.)!. Jeg græd i 30 minutter, men så er du nødt til at lade det forsvinde fra dit sind ellers kan det udvikle sig til en seriøs spiseforstyrrelse. Mange mennesker i denne industri får af vide, at de bliver nødt til at tabe sig mere end de bør. Men det gør dig stærkere. For hvis det påvirker dig, så kan du ikke være i denne branche – du ville blive skør, siger Ashley Benson til Ocean Drive.  

Artiklen fortsætter under billedetAshley Benson til iHeartRadio's Music Festival i Las Vegas i september. Foto: All Over

LÆS OGSÅ: Her er Emma Watsons dom over den nye Hermione  

Den tynde skuespiller fik ikke rollen, fordi hun blev vurderet til at være for tyk og hun er ikke vild med de høje skønhedsidealer og den store brug af Photoshop i Hollywood.  

- Jeg så billeder fra en optagelse af mig selv den anden dag og jeg tænkte ”Hvad Helvede? Det ligner slet ikke mig”. Jeg var så skuffet, siger hun til magasinet.   

LÆS OGSÅ: Se billedet: Hollywood-stjerne bekræfter graviditet  

- Jeg hader, at små piger tænker "Hun er så tynd! Hendes hud er så perfekt". Jeg har bumser præcis ligesom dem, fortæller Ashley Benson. 

Foruden "Pretty Little Liars" kan Ashley Benson i år opleves i filmene "Elvis & Nixon" og "Chronically Metropolitan". 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok