Pirates-stjernens kvaler: Helt umuligt at få en kæreste
MacKenzie Crook (t.v.) var langt fra en eftertragtet fyr som ung.

Pirates-stjernens kvaler: Helt umuligt at få en kæreste

I dag har han været med i flere succesfulde serier, men i teenageårene var det kun piger, der fangede skuespillerens opmærksomhed. Uden det store held.

I dag er han berømt og kan skrive serier som ”The Office”, ”Game of Thrones” og ”Pirates of the Caribbean” på cv’et.

Men livet har ikke altid budt på succes for MacKenzie Crook, der ligesom enhver anden drømte om en kæreste i teenageårene. Problemet var blot, at det var helt umuligt for den i dag 44-årige stjerne.

- Som teenager var jeg helt sikkert en bekymret sjæl, men er alle ikke det? Jeg var ikke til dybe tanker, det hele handlede om piger. Som 16-årig lignede jeg en 12-årig, og det var ekstremt irriterende.

- Det var umuligt at få mig en jævnaldrende kæreste, og det fyldte mine tanker i årevis. Jeg var altid den søde, sjove dreng, fortæller han i et interview med The Big Issue.

LÆS OGSÅ: TV: The Office-stjerne debuterer som actionhelt

Her nævner MacKenzie Crook også, at serien ”The Office” ændrede hans liv.

- Jeg har haft arbejde lige siden. Hvis det (The Office, red.) ikke var dukket op, hvem ved hvor længe jeg var hængt i? Jeg vidste ikke, hvor stort det ville blive, men da jeg så manus for pilotafsnittet, vidste jeg, hvor vigtig rollen var, og jeg knoklede hårdt for at få den, siger han.

Artiklen fortsætter under billedetMacKenzie Crook i rollen som Orell i "Game of Thrones". Foto: HBO

I modsætning til ”The Office” er rollen som Orell i ”Game of Thrones” ikke noget, han tilskriver stor betydning.

- Jeg var kun Orell i fem afsnit, og det var en mindre rolle. Men det var fantastisk at blive en del af familien. Det var den mest udmattende ting, jeg nogensinde har gjort, siger han.

LÆS OGSÅ: Game of Thrones-monstret: Se min vilde diæt

Trods den hårdt start på kærlighedslivet er han dog kommet rigeligt efter det. Siden 2001 har han været gift med Lindsay - sammen har de to børn.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok